Топ 10 отново е зает от устройства с Qualcomm Snapdragon

...
Топ 10 отново е зает от устройства с Qualcomm Snapdragon
Коментари Харесай

Нов лидер в рейтинга AnTuTu на най-бързите Android смартфони

Топ 10 още веднъж е ангажиран от устройства с Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Топ 10 на най-бързите смарт телефони има нов водач – OnePlus Ace 2 Pro
(снимка: OnePlus)

Екипът на бенчмарка за продуктивност на смарт телефоните AnTuTu разгласява новата си месечна ранглиста за устройства с операционна система Android. В рейтинга за август 2023 година има сериозна смяна – промяна на водача.

И по този начин, първото място заема новият смарт телефон OnePlus Ace 2 Pro, който излезе на пазара в Китай на 23 август и мигновено се трансформира в бестселър. Втори е моделът iQOO 11S, а трети се класира RedMagic 8S Pro+ (досегашният лидер) със SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 в овърклокната версия.

След това се подреждат моделите iQOO 11 Pro, Vivo X90 Pro+, OnePlus 11, Realme GT5, iQOO 11, Vivo X Fold2 и Oppo Find X6 Pro. Данните са събрани в интервала от 1 август до 31 август 2023 година

Прави усещане, че смарт телефоните, основани на платформа MediaTek Dimensity 9200+, отпадат от челните места в рейтинга и в този момент целият Топ 10 принадлежи извънредно на модели, основани на Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Най-бързите смарт телефони с Android: новопостъпил стана водач в рейтинга AnTuTu
(източник: AnTuTu)

Класацията на AnTuTu употребява усреднени стойности, а не най-високите резултати. За всеки смарт телефон се взимат поради резултатите от минимум 1000 теста – моделите с по-малко проби не се включват в рейтинга.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР