Тони Кроос е спечелил всички възможни трофеи с екипа на

...
Тони Кроос е спечелил всички възможни трофеи с екипа на
Коментари Харесай

Мисълта за един трофей не дава мира на Тони Кроос

Тони Кроос е спечелил всички вероятни титли с екипа на Реал Мадрид без един. Става дума за наградата от шампионата за Купата на краля в Испания. Германският халф има цели 18 купи с “белите ”, като измежду тях са четири от Шампионската лига и три от Ла Лига. Той обаче няма този от Купата на Испания, защото столичани не са толкоз безапелационни във въпросната конкуренция.

За последните 30 години Реал единствено три пъти е стигал до въпросното отличие, а за последно това се случи напролет на 2014 година - тъкмо преди прехвърлянето на Кроос. По тази причина той е бил захласнат от концепцията да прибави и него в сбирката си, написа “Марка ”.

Полузащитникът, който е и международен първенец, може да се сбогува с тази си фантазия още довечера, в случай че Реал не отстрани Барселона в полуфиналите от шампионата. Бившият състезател на Байерн (Мюнхен) и неговите съотборници губят с 0:1 преди реванша на “Спотифай Камп Ноу ”. При вероятно превъзмогване на каталунците във финала Реал ще спори с Осасуна.

Това може би е последният късмет за Кроос в този шампионат, тъй като договорът му изтича и има клюки, че той може да се откаже от футбола през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР