Тони Димитрова извади много лична история, която предизвика много бурни

...
Тони Димитрова извади много лична история, която предизвика много бурни
Коментари Харесай

Тони Димитрова разказа много лична история за Ева от Тоника

 Тони Димитрова извади доста персонална история, която провокира доста бурни реакции измежду почитателите й в обществените мрежи. Обичаната бургаска певица върна лентата обратно и дефинира познанството си с Ева Найденова от " Тоника " като съдбовно.

" Има нещо неслучайно и съдбоносно сред нас. Когато бях в четвърти клас и живеехме в Сливен, майка ми беше дала пари за обувки, а аз си купих първата плоча на Тоника. Много ги харесвах, обичах песните им и не ми пукаше, че ще я карам със старите обувки! Животът ми беше ария с песните на Тоника.

Понеже тя пееше доста силово, баща, които има доста тънко възприятие за комизъм я кръсти интервентката, т.е. нападателката. Много години минаха и след тъкмо 22 г.се запознахме. Тя и Гого ме откриха тук в Бургас. Първото шоу за пеещи хора беше тяхното, единствени в България и беше доста известно ", написа Тони Димитрова във фейсбук страницата си. И продължава по този начин:

" Явих се с голям боязън, и щях да припадна, когато тя силна-вилна пристигна при мен, откакто си изпях песента и ми се скара съвсем: “Ти къде си била до момента? ". И от този момент станахме доста близки, доста, наши си. Пеехме дружно, пътувахме, смеехме се, питах ги за толкоз доста неща, които не разбирах в нашата специалност. Бяха моя доста огромна опора! Гого постоянно ми споделяше: " Обичам те, тъй като си като мен, в никакъв случай не тръгваш с мисълта за пари! "

Те бяха първите, които схванаха, че очаквам дете. Колко ни беше хубаво като пътувахме с аленият им бус, аз начело до Гого, а Евита откъм гърба и не спирахме да приказваме, да си описваме и да се давим от смях. Усмихнати са ми всичките мемоари с тях! Е, в един интервал сред нас настана безмълвие, взех страна в един спор, и още ме е гняв на мен си, че не отидох да си приказваме, а внезапно поех в посока, друга от тяхната. След време всичко се оправи, само че още ме боли за премълчаното време.

Когато Гого се разболя, видях, по какъв начин тази нежна жена правеше чудеса, не се умори, не се оплака. Не искаше да го пусне, та кой желае да се разделя с хора като Гого! Вече няколко години моята Евита е сама. И отново не се оплаква, грижи се за майка си и отново е с това самоуверено сърце и топли ръце. Скоро трябваше да вървя при нея, в Айтос, и когато споделих на баща къде отивам, той, който е с деменция към този момент повече от три години, внезапно светна и ми сподели: " Ааа, при интервентката отиваш! ". Днес блага моя имаш рожден ден! И отново ще го отпразнуваме дружно! С хубави хора до нас! Ти заслужаваш толкоз доста! Обичам те от цялото си сърце! Честит рожден ден, Ева! ", написа певицата във фейсбук страницата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР