Том Рапнюи е извадил късмет, научи Мач Телеграф“. Левият бек

...
Том Рапнюи е извадил късмет, научи Мач Телеграф“. Левият бек
Коментари Харесай

Контузията на защитник на ЦСКА 1948 не е сериозна

Том Рапнюи е извадил шанс, научи „ Мач Телеграф “. Левият бек напусна контузен дербито с Левски в 78-ата минута, само че се счита, че не става въпрос за нещо съществено. „ Червените “ считат, че уплахата в този случай е била по-голяма от действителното състояние, само че въпреки всичко Атанас Рибарски решил да не рискува и по тази причина в игра се появи Мики Орачев.

Рапнюи ще мине през днешния ден прегледи, само че се счита, че те единствено ще потвърдят диагнозата, че ще бъде подготвен още за мача с Пирин, който следва. В ЦСКА 1948 си имат задоволително проблеми с травми, откакто изгубиха Ивайло Чочев за старта на шампионата и първата борба с ФКСБ в Лигата на конференциите. Трайно навън са още Октавио и Райън Бидунга.

В същото време стана ясно, че играчите на ЦСКА 1948 би трябвало да благодарят на Ерденис Гурища за успеха над Левски и наградата от близо 200 000 лв., която ще разделят. Медиите в Албания оповестиха, че той е направил един от мощните си мачове в кариерата и е с главен принос за успеха, въпреки че не записа името си измежду голмайсторите.

„ Фантастична игра от негова страна, а с прецизните си пасове спомогна доста за успеха “, пишат в Албания, нищо че Гурища изнемогваше против Уелтън в множеството случаи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР