Том Круз остави феновете си зашеметени, като изпълни поредната си

...
Том Круз остави феновете си зашеметени, като изпълни поредната си
Коментари Харесай

Том Круз прави опасна каскада със самолет за Мисия: Невъзможна 7

Том Круз остави почитателите си зашеметени, като извърши следващата си смъртоносна каскада, с цел да промотира идната част от хитовия си франчайз за шпионски трилъри - " Мисията невъзможна ".

 

Ново видео зад кулисите на артиста от " Топ Гън " завладя интернет. В клипа той дава опция на почитателите да се срещнат от близко с видимо невъзможната каскада, в която стои на биплан, маневриращ във въздуха, и умерено моли кинозрителите да видят идния филм.

Видеото с дръзката каскада в началото е записано за феновете на CinemaCon в Лас Вегас през април, заяви " Geo News ".

Звездата от " На ръба на утрешния ден " е видяна да стои върху движещ се биплан, до момента в който той прелита над каньон в Южна Африка, без да има подложен защитен колан . Той държеше самолета с една ръка, до момента в който умерено се обръщаше към почитателите си.

" Здравейте всички! Иска ми се да бях там с вас ", стартира Круз, до момента в който се усмихва пред камерата по време на полета. " Съжалявам за спомагателния звук. Както виждате, снимаме последната част на " Мисия: Невъзможна сега. И тъкмо в този момент сме над прелестния каньон на река Блайд в зашеметяващата Южна Африка. И вършим този филм за огромния екран, за публиката, която ще го види във вашите прелестни кина ".

След това режисьорът на кино лентата Кристофър Маккуори прави камео, до момента в който лети на личния си биплан. Той се доближава до машината на Круз, с цел да каже, че " губят светлината " и би трябвало да се върнат към фотосите.

Мисията невъзможна: Част I на " Смъртна отплата " се чака да излезе на екран през 2023 година Освен Круз, в него вземат участие Хейли Атуел, Ребека Фъргюсън и Хенри Черни и други в основни функции. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР