Току-що в градинката пред Седмочисленици ме спря една жена. Не

...
Току-що в градинката пред Седмочисленици ме спря една жена. Не
Коментари Харесай

Калин Тодоров: Да се сваля Нинова в този съдбоносен за България момент е грешка

" Току-що в градинката пред " Седмочисленици " ме спря една жена. Не била последовател на Българска социалистическа партия, само че желала да изрази възмущението си от държанието на Кирил Добрев, Весела Лечева, Сергей Станишев и Елена Йончева.

Не и била изключително симпатична Нинова, само че би трябвало да се признае, че единствена от партийните водачи твърдо и поредно се е борила против мутренския режим на Борисов.
 Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот
" Ние към този момент не желаеме оставката на Корнелия Нинова. Този въпрос даже не е настоящ през днешния ден, въпросът е за оставането на партията в политичес...

До огромна степен споделям това мнение. Нинова направи доста неточности: капсулира партията; направи я от лидерски тип; не можа да я избистри идеологически; загуби електорат и значими избори.

Но още преди години предизвести Борисов, че ще се разправя с него по мъжки и го направи. И протестиращите партии събраха плодовете и от труда на Българска социалистическа партия ", във Facebook.

" И нещо доста, доста значимо, в този момент и за в бъдеще. Българските социалисти бяха и са единствените леви в Европа, които водят война против пагубната джендър идеология.

Да се смъква Нинова в този предопределен за България миг е неточност. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР