Току-що сте изключили сутрешната аларма. Какво би могло да направи

...
Току-що сте изключили сутрешната аларма. Какво би могло да направи
Коментари Харесай

Ползите от сутрешния секс


Току-що сте изключили утринната тревога . Какво би могло да направи изкушението да се върнете под чаршафите по-неустоимо от един тонизиращ утринен секс ?

Сутринта може да се окаже най-подходящото време от денонощието за секс. Будоарните милувки под съпровода на първите слънчеви лъчи основават съвършения старт на деня, за оптимално снемане на напрежението и тонизиране на тялото.

Според специалистите мозъкът възприема утринния секс като десерт след нощната отмора, а кой не обича десерт в леглото? И изгодите от секса заран надалеч не завършват единствено с това.

Подобрява фертилността
Двойките, които желаят бебе, може да се възползват от преимуществата на утринния секс. Сутрин равнищата на тестостерона при мъжете са най-високи. Това значи 2 неща – налице са удобни шансове за сполучливо забременяване , а сексът може да бъде оптимално дълъг.

Укрепва близостта
Гушкането след секс е най-ясният израз на изобилната секреция на окситоцин – хормонът на близостта. С високи дози окситоцин заран всеки ще стартира деня си с чувството, че е обичан и мечтан.

Подмладява (особено жените)
Освен окситоцин сексът подтиква и секрецията на естрогени в организма на дамата. Моментният естрогенов взрив има доста бърз резултат върху кожата, руменината на лицето, чувството и излъчването на дамата въобще.

Свързани публикации.. Как да отслабваме дейно със секс? 0 Тайните на сполучливото полово партньорство 1 10 признака за приемлив полов живот 1

Облекчава деянията на предменструалния синдром
Няколкото дни преди месечната менструация са проблематични за доста дами в друга възраст. Общият резултат на утринния секс за тонизиранe, снемане на напрежението и нормализиране на хормоните обезпечава доста по-голямо физическо и прочувствено успокоение за дамата през целия ден. Облекчава крампите, коремните и тазови болки и оказва помощ за подсилване на прочувствената неустойчивост

през въпросните дни.

Наред с всичко това утринният секс носи и всички изгоди на секса изобщо – укрепва имунитета , подтиква сърдечната активност, релаксира и носи чувство за задоволеност.

А в този момент преместете утринната си тревога за малко по-рано и започнете да се възползвате по-пълноценно от спомагателното време за престой в леглото заран, което ще си подсигурите.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР