Токсичната връзка е доста широко понятие. Понякога тя може да

...
Токсичната връзка е доста широко понятие. Понякога тя може да
Коментари Харесай

4 двойки зодии създават най-токсичните връзки

Токсичната връзка е много необятно разбиране. Понякога тя може да е резултат от несъответственост на характерите. И значително това се дефинира от знака на зодиака, под който сме родени. Ето кои зодии нямат шанса да основат добра и щастлива връзка и за какво.

Овен и Телец

За страдание, няма да се получи. Тези зодии имат много сложни характери – нервни са, постоянно се карат и не умеят да се отпускат. Имат и проблеми с връзката. Ако възникне спор сред тях, можем да чакаме, че той бързо ще прерасне в по-сериозен спор. И двете страни ще реагират с най-тежките си оръдия и няма да създадат компромис. Упорито ще изчакват другата страна да се откаже – да поеме виновността и да се извини. Това обаче в никакъв случай няма да се случи. Ето за какво и двамата ще нанасят нови и нови удари и по този метод ще се нараняват до безспир.

Близнаци и Дева

Близнаци и Дева са друга токсична двойка. В началото на връзката всичко може да наподобява наред. С времето обаче ще става все по-ясно, че хората, родени под тези зодиакални знаци, не си пасват изобщо и единствено си лазят по нервите. Девата е перфекционист. Тя е практична и добре проведена - постоянно получава това, което желае. Освен това обича да възнамерява. На нея ѝ е мъчно да сътвори добра и щастлива връзка с Близнаците, които живеят на правилото „ все някак ще се получи “. Те са спокойни, спонтанни и от време на време непредвидими. Търсят полуда, развлечение и независимост. Романтичната връзка с мъж Дева може да им повлияе отрицателно.

Рак и Лъв

Казват, че противоположностите се притеглят. Може би, само че за жалост не постоянно се оказва по този начин. Със сигурност не и сред Рак и Лъв. Защо не са в положение да основат щастлива връзка? Ракът е много комплицирана зодия. Той е доста сензитивен, не обича самотата и постоянно се пристрастява към колегата си. Има потребност от някой, който да се грижи за него – да го обкръжава както с обич, по този начин и с деликатност. За страдание, да живееш с Лъв, който е влюбен в себе си и прави всичко, с цел да притегли вниманието на другите хора, може да се окаже доста мъчно и разочароващо. Разбира се, това работи и в двете направления. Лъвът може да сътвори щастлива връзка единствено с човек, който ще му се възхищава и ще го стимулира да продължи. Едва ли ще е благополучен с Рака.

Скорпион и Риби

Скорпион и Риби принадлежат към водните знаци. И двете зодии са доста прочувствени. Въпреки това, методите, по които всекидневно демонстрират страстите си, се разграничават доста един от различен. И това ги прави токсични един за различен. Скорпионите приказват по-бързо, в сравнение с си мислят. Те не се интересуват по какъв начин думите им ще се отразят на другия човек, а Рибите са доста лесни за пострадване. Второ, жилещият е в положение да смаже тихия си, сензитивен и много интровертен сътрудник Риби. Сега дано погледнем връзките им от другата страна. Според звездите, Скорпионът може да се усеща стеснен в връзките си с Риби. Нещо повече, може да му липсват чувствата и лудостта, които са му нужни като въздуха. И вследствие на това и двата знака на зодиака могат бързо да се уморят един от различен.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР