Тогава от една стаичка излязоха двама полицаи. Инспектор Михаил Михалев,

...
Тогава от една стаичка излязоха двама полицаи. Инспектор Михаил Михалев,
Коментари Харесай

Извънредно! Смляха От Бой Българска Музикална Звезда! Ритници В Главата, Удари С Бухалка, Снимки! Безжизнен Лежи

" Тогава от една стаичка излязоха двама служители на реда. Инспектор Михаил Михалев, граждански служител на реда, ме задържа. С него беше още един, споделяше се контрольор Гочев. За контрольор Михалев сигурно мога да кажа, че ме удряше, само че не помня кои други са взели участие ", разясни Теди Джорджо.

" Скандалът потегли, тъй като им споделих, че не желая да давам показания, тъй като нищо не знам. Обясних им, че в случай че желаят да дам показания, би трябвало да ме призоват по съответния ред, да ми изпратят призовка и когато мога, да отида. Тогава ми демонстрираха белезниците и до момента в който се усетя, ме задържаха ", изясни диджеят, написа Пик.

" Вкараха ме с огромна мощ в полицейското ръководство. Имаше доста удари с крайници, даже в лицето, там съм изпаднал в безсъзнание. Имаше доста арогантни удари и обиди. Извадиха една доста огромна бейзболна бухалка, с която ми нанесоха три удара и изпаднах в безсъзнание ", сподели още той.

" След това се появи служител на реда Богданов, който ми избави живота ", добави Теди Джорджо.

По думите му, с цел да не се спекулира, той си направил кръвни проби за алкохол и опиати - и двете били негативни.

" Мисля, че не заслужавам такова отношение. Имам доста другари в Добрич. Възмутен съм от арогантното и жестоко държание на тези двама служители на реда ", заключи диджеят.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР