Тодорка Русинова (или както всички я познават - Дора) е

...
Тодорка Русинова (или както всички я познават - Дора) е
Коментари Харесай

Направи добро: Наградиха училищен директор с голямо сърце в Айтоско село

Тодорка Русинова (или както всички я познават - Дора) е дълготраен учебен шеф на главно учебно заведение „ Светлина “ в село Тополица, в област Айтос.

Дора е измежду 47-те “скрити герои ” от цяла България, които бяха наградени от фондация „ Лъчезар Цоцорков “ за своите положителни каузи за другите. 45 от тях получават самостоятелна премия от 3000 лева и двама - по 1500 лева, а цялото подаяние към тези хора е 138 000 лева

Дора е един от най-хубавите, виновни, грижовни и новаторски шефове на учебно заведение. Поверено в нейните ръце, то е съвременно и уютно. Екипът е обединен и работлив, а учениците са щастливи. Това споделя за нея индивидът, който я е номинирал за премията.

През годините Дора е постигнала високи резултати във връзка с квалификацията на нейните учители и триумфите от всевъзможен аспект на учениците си. Всичко това е посредством първо на индивида Дора, която няма почивен ден и се грижи и поддържа всичките си възпитаници и техните родители безрезервно и безгранично.

В последните две години Дора и нейните сътрудници демонстрираха, че няма граници в поддръжката и грижата на децата и родителите им – набраха нужната техника, храна, педагогическа и психическа поддръжка и взаимопомощ.

В персонален проект Дора намира време да се оправя и с многочислените провокации, с които се сблъсква - грижи се безрезервно за брачна половинка си и майка си, които са с първа степен на неработоспособност.

Преди няколко години родната къща на Дора беше опожарена съвсем до основи и се наложи повсеместен ремонт, ново съоръжение и покъщнина. Нейните добрини през годините се върнаха като бумеранг, тъй като тя получи поддръжка от сътрудници, някогашни възпитаници и родителската общественост, само че към момента се възвръща от този противен случай.

Заради всичко това Дора Русинова бе номинирана в акцията „ Направи положително “. За уредниците Дора е съвършеният образец за това по какъв начин човек може и би трябвало да прави положително на всеки човек към себе си. “И няма нищо по-хубаво от това, положителните каузи да се връщат назад при положителните хора ", споделят нейните близки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР