Тодор Скримов ще пропусне и втората среща на националния ни

...
Тодор Скримов ще пропусне и втората среща на националния ни
Коментари Харесай

Желязков: Трябва да победим САЩ, ако искаме да се класираме за елиминациите на Световното първенство

Тодор Скримов ще пропусне и втората среща на националния ни тим по волейбол на Световното състезание против Съединени американски щати на следващия ден. Това разкри пред Българска национална телевизия селекционерът на България Николай Желязков.

Контузия в корема не разреши на Скримов да вземе присъединяване в изгубения с 0:3 гейма дуел против международния първенец Полша. Посрещачът ще има опция да се завърне на терена най-рано в последния дуел от груповата фаза на шампионата против Мексико във вторник.

„ Тошко Скримов направи през днешния ден надзорен ехограф и се оказа, че има още два милиметра скъсване на коремната мускулна стена и неприятната вест е, че няма да може да вземе присъединяване в дуел със Съединени американски щати. Евентуално в мача с Мексико може да играе “, съобщи Желязков пред публичната телевизия.

Националният селекционер дефинира дуела със Съединени американски щати като решителен за упоритостите на България да продължи в идната фаза на Мондиал 2022.

„ Това ни е шанса да продължим напред. Трябва да създадем резултат против тима на Съединени американски щати, тъй че би трябвало да дадем всичко от себе си “, добави Николай Желязков.

За елиминациите не престават първите два тима от всяка група и четирите отбора с най-хубави индикатори от класиралите се на трето място.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР