Точно в 8:10 българско време стартира състезанието за Голямата награда

...
Точно в 8:10 българско време стартира състезанието за Голямата награда
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кошмарен старт за Ферари на Сузука, Ботас води

Точно в 8:10 българско време започва надпреварата за Голямата премия на Япония, 17-ти кръг от международния шампионат във Формула 1. Вълнуващата конкуренция може да гледате в директно предаване по DIEMA SPPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък може да намерите видео от всяка забавна обстановка на „ Сузука”.

Заради тайфуна Хагибис и мощния вятър през вчерашния ден, квалификацията за надпреварата се организира тази нощ и бе извоювана по праволинеен метод от Себастиан Фетел, който записа рекордно време, и съотборника му във Ферари Шарл Льоклер.



На живо: Гран при на Япония:

36/53 Льоклер към този момент изпреварва Гасли на шестото място. Страхотно каране от водача на Ферари. Валтери Ботас води безапелационно с 13,5 секунди преднина пред Хамилтън и съвсем 30 пред Фетел. Предстои обаче прекъсване в бокса за водача.

33/53 Първите седем водача в колоната са с медиум гуми. Хамилтън осведоми екипа си, че неговите към момента са положителни. Ботас е към този момент с преднина от 13,3 секунди, Фетел се завръща на пистата на трето място след последното си влизане в бокса.

32/53 Шарл Льоклер към този момент девети, на 10 секунди от Гасли на шестата позиция. Фетел влиза в бокса, до момента в който за момента Хамилтън остава на пистата.

26/53 След 26 обиколки Рикиардо и Квят са единствените водачи, които не са влизали в бокса.

LAP 26/53:

Ricciardo and Kvyat have yet to pit#JapaneseGP
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР