Точно когато си мислите, че сте видели всичко от социалните

...
Точно когато си мислите, че сте видели всичко от социалните
Коментари Харесай

Нужно ли е да крием отпуснатите гърди?

Точно когато си мислите, че сте видели всичко от обществените мрежи и блогосферата, се показваме ние с изненади като тази!

Открихме, че съществува фешън блог, отдаден в огромна степен на отпуснатите гърди.

Атор на блога The Sumflower е 23-годишната Чидера Егеруе, Лондончанка от нигерийски генезис, запалена по модата. Освен с персоналния си жанр, тя добива внимание и със основаното от нея придвижване #SaggyBoobsMatter или “Увисналите гърди имат значение ”. Чидера е уверена, че нито една жена няма причина да се усеща длъжна да крие гърдите си, да се срами от формата или размера им и постоянно да носи сутиен.

“Някои дами имат дребни и навирени гърди, други – отпуснати, лявата и дясната гърда на някои са с друга величина. Аз нямам шанса да нося обществено допустимия ген на стегнатите гърди, само че осъзнах, че не съм основана просто за мъжка консумация. Обичам гърдите си, тъй като съм страхотна и те са част от мен ”, споделя Чидера.

Чидера е единствено една от фешънистите, които в последно време се афишират срещу унифицираните стандарти за хубост. Момичета като нея окуражават другите да се не срамят от тези свои черти, които не наподобяват като на моделите в списанията.

Но, несъмнено, това е и ексцентричен метод за привличане на внимание и повече почитатели. Не мислите ли?

Още по тематиката:

Народът против София Хаджипантели – моделът с най-дебелите вежди в света

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР