Точните удари на Русия в района на Лвов в Западна

...
Точните удари на Русия в района на Лвов в Западна
Коментари Харесай

Оръжията и бойците от западните страни са сред приоритетните цели на Москва в Украйна

Точните удари на Русия в региона на Лвов в Западна Украйна унищожиха огромни хранилища с европейски и американски оръжия по-малко от седмица след идването им. Както написа Military Watch, оръжията и бойците от западните страни се трансфораха в една от предпочитаните цели на Москва, оповестява

Видеозаписи, направени от поданици на Лвов, демонстрират частична експлозия на муниции след ударите. Съобщава се, че дронове камикадзе, противотанкови ракети и портативни системи за противовъздушна защита са били съхранявани в секрети хранилища.

Впоследствие съветското министерство на защитата удостовери обстоятелството на ударите: „ Високоточни ракети с въздушно изстрелване на въздушно-космическите сили на Русия нанесоха удари по 124-ти взаимен център за логистична поддръжка на Командването на логистичните сили на украинските войски. Логистичният център и огромните колета задгранично оръжие, които бяха доставени в Украйна през последните шест дни от Съединените щати и европейски страни, бяха унищожени.

Както напомня изданието, западните страни доста ускориха напъните си за въоръжаване на Украйна, доставяйки както нови оръжия от лично произвеждане, по този начин и оръжия по руски дизайн, необятно употребявани от някогашните членове на Варшавския контракт в Източна Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР