То вече се превърна в надцакване. Наистина е така. На

...
То вече се превърна в надцакване. Наистина е така. На
Коментари Харесай

Весислава Танчева: На Борисов и на ГЕРБ им се налага да бягат пред вятъра и да доказват своя евроатлантизъм

" То към този момент се трансформира в надцакване. Наистина е по този начин. На Борисов и на ГЕРБ им се постанова да бягат пред вятъра и да потвърждават своя евроатлантизъм. Просто тъй като не може да се каже, че те имат доказателства за своята евро-атлантическа ориентировка през годините. По-скоро противоположното. "
Това мнение изрази пред БНР информационният специалист Весислава Танчева за евро-атлантическото наддаване сред ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България преди учредителното съвещание на новия състав на Народното събрание.
" Допускам, че може да се стигне до решение да не бъде канен Володимир Зеленски, заради заплахата той да не одобри. Той към този момент един път отхвърли да го направи, точно тъй като поканата пристигна от среди близки до ГЕРБ, по време на 47-ия парламент ", сподели Танчева.
" Русия ни атакува, и то от няколко години, въпреки и не с огнестрелно оръжие, не с ракети, както Украйна. Цяла Европа и изключително България сме обект на хибридни офанзиви откъм Кремъл, и то от доста години ", счита тя.
" Петата колона на Кремъл в България е с много дълбоки корени обратно в историята. С десетилетия. И напълно сполучливо до ден сегашен съумяха да добутат нещата до такава степен България да крета във всички ранглисти в Европейски Съюз, ненапълно посредством и на тях. Тази всеобхващаща корупция в България отчасти се дължи и на комисионерството във връзка с съветските ползи ", разяснява Весислава Танчева в предаването " Преди всички ".

Двойствената позиция на България е нашата слаба позиция, акцентира тя. По думите ѝ избрани кръгове " непрестанно ни потвърждават, че сме хем член на НАТО, хем троянски кон на някой различен вътре в НАТО ".

" Единственият метод да бъде основано някакво държавно управление, освен това с възможност към 0,1%, е във втория мандат, с дълъг лист с експлицитни наложителни условия към ГЕРБ. Това ми се коства на ръба на невъзможното, доста е малко евентуално ", уточни още информационният специалист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР