Тити Папазов заяви, че се разкайва за действията си и

...
Тити Папазов заяви, че се разкайва за действията си и
Коментари Харесай

Тити Папазов реве: Съжалявам, страхувам се за живота си

Тити Папазов съобщи, че се разкайва за дейностите си и се опасява за живота си след признанието.
56-годишният баскетболен треньор понася жестока рецензия след драмата със остаряло негово посещение при Йонислав Йотов-Тото. В подкаста на артиста, сниман на 15 март тази година, Тити споделя по какъв начин на млади години е подстригал приятелката си, тъй като му изневерила. Това се е случило през 1995 година, само че в този момент последва мощна социална реакция, след напрежението към 18-годишната Дебора от Стара Загора.
Пред Блиц Папазов се разкая за постъпката си. Той описа с детайлности какво се е случило, като изрично отхвърли появилите се информации, че е бил завързал Гергана, до момента в който я подстригвал.
" Атаката потегли, тъй като съм направил това нещо преди 28 години. Да, истина е. Със сигурност едно нещо не може да бъде изкоренено - каквото и да претърпявам в този момент, значително е справедливо, тъй като е в резултат на моя постъпка. Но има мощно пресилени неща ", споделя Папазов.
По думите му, когато бил на 28 година, а приятелката му - на 19, отпътувал да работи в чужбина за няколко месеца. През това време околните му се обаждали, с цел да му кажат, че изгората му изневерява с най-хубавия му другар в неговия апартамент. Той обаче не повярвал. Когато се върнал се разделили по натурален път, а едвам след година схванал, че обвиняванията са били истина. 
" Никакво опрощение няма за това, което се случва на другия ден. Но Гергана нито е допряна с пръст, нито е връзвана, тъй като в квартирата нямаше парно, нито 28 часа е била липсвала, тъй като на двадесетата минута си беше у тях, а след един час майка й беше у дома ", сподели Папазов.
Той съобщи, че има притеснения за живота си и получава закани от вида " Ще те убия! " и " Да пукнеш! ".
" Мен няма да ме има, ще заплати фамилията ми ", сподели Тити. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР