Titan Cement Group допълнително увеличава капацитета на своите съоръжения на

...
Titan Cement Group допълнително увеличава капацитета на своите съоръжения на
Коментари Харесай

Гръцка компания разширява инвестициите си в САЩ

Titan Cement Group в допълнение усилва потенциала на своите уреди на американския пазар в терминала за импорт на цимент в Норфолк, Вирджиния, заяви " Катимерини ".

Това е инвестиция на стойност 35 млн. евро, посредством която записаната в Атина група ще усъвършенства потенциала си за импорт в Съединени американски щати, както и ще усили потенциала си за доставка на цимент и други свързани артикули с невисок въглероден отпечатък в страната.

Според известието на групата новата инвестиция във Вирджиния се чака да бъде приключена през идната година. Тя планува разширение на терминала за импорт посредством нови складови уреди , които да поемат 70 000 тона, както и разширение на пътната и железопътната връзка на инсталациите с голям брой пунктове за товарене.

След завършването на плана потенциалът за предпазване на терминала ще надвиши общо 100 000 тона и ще разреши вноса, съхранението и дистрибуцията на разнообразни артикули, както и на първични материали, които са доста търсени на пазара.

Наскоро групата завърши друга сходна инвестиция на стойност над 33 млн. евро в построяването на складови уреди с потенциал 70 000 тона в терминала за импорт във Флорида .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР