Полицай от Твърдица е временно отстранен от длъжност заради вътрешно

...
Полицай от Твърдица е временно отстранен от длъжност заради вътрешно
Коментари Харесай

Заради видеоклипове със смущаващо съдържание: Отстраниха полицай от Твърдица

Полицай от Твърдица е краткотрайно отхвърлен от служба поради вътрешно следствие, оповестиха от регионалната полиция в Сливен. То е формирано предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Започнало е дисциплинарно произвеждане по отношение на тиражирани в обществените мрежи видеоклипове и мнения със смущаващо и нецензурно наличие, касаещи възможното негово присъединяване.

Ръководството на Областната дирекция се самосезира при започване на месец май след изявленията.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора

На 16 май от полицията приканиха за подпомагане от жители по отношение на клип, популяризиран в обществените мрежи и съответно във Facebook групата " Шивачево без цензура ". 

Кметът на Шивачево Деян Иванов, който е и админ на групата, сподели пред кореспондент на Българска телеграфна агенция, че два пъти е свалил пост, който съгласно него няма място там. На видеоклип, който бил цензуриран, се виждал мъж, за който се допуска, че е въпросният служител на реда.

В различен файл се виждал оповестен чат на човек, който твърди, че е служител на реда, с 13-годишно дете на полова тема.

Относно случая в полицията в Сливен не са постъпвали публични сигнали и тъжби от наранени лица.

По случая е стартирано следствие и в Дирекция „ Вътрешна сигурност ” предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Полицията моли към всички наранени лица и такива, които разполагат с информация,  да окажат подпомагане по следствието.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР