ТИТА и Papi Hans ще се включат в звездния каст

...
ТИТА и Papi Hans ще се включат в звездния каст
Коментари Харесай

ТИТА и Papi Hans оставят познатото амплоа в новия сезон на „Като две капки вода“

ТИТА и Papi Hans ще се включат в звездния каст на „ Като две капки вода “ с сексапил, провокация и наложителна доза самоирония.
 
След като изпълнителката на хитови части като „ Антилопа “ и „ Фотошоп “ поддържа в публиката Софи Маринова през миналия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразявания.

 
" Много обичам да подражавам околните ми, както и известни хора. Досега обаче съм го правила единствено на смешка пред другари, с цел да ги разсмея. Ще ми бъде доста забавно да го върша и пред камерите, където нормално влизам единствено в облика на ТИТА. За мен ще бъде забавно предизвикателство, да оставя този облик у дома и да бъда напълно различен човек на сцената на шоуто “, споделя изпълнителката, която направи своя дебют за необятната аудитория като финалист в X Factor 2014.
 
Новината за присъединяване на певицата беше оповестена извънредно на формалния Instagram профил на " Като две капки вода " на „ Като две капки вода “.-->

 Тита и Папи Ханс NOVA
След сполучливи музикални планове като „ Кекс “ и „ Суперпалав “, Константин Трендафилов, прочут с псевдонима Papi Hans, ще има опция да направи собствен прочит на 13 международни облика, които Бутонът на шанса ще му предложи. Поетът и публицист неотдавна беше част от VIP Brother 2018, а в този момент ще покаже нови качества от своя капацитет с присъединяване в единственото шоу за преобразявания у нас.
 
„ Аз + „ Като две капки вода “? Не ми се мисли какво ще се случи! “, декларира с присъщото си възприятие за комизъм актьорът, който чака изненади от себе си и шоуто.
 
Не пропускайте старта на седми сезон на „ Като две капки вода “ на 25 февруари от 20:00 ч. по NOVA.
 
Следете и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР