Тимът на Унион (Берлин) продължава битката си на върха в

...
Тимът на Унион (Берлин) продължава битката си на върха в
Коментари Харесай

Унион отнесе Щутгарт и продължава да дебне Байерн и Борусия

Тимът на Унион (Берлин) продължава борбата си на върха в Бундеслигата, откакто записа нова победа и е на крачка от Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд). Този път столичани разрушиха гостуващия Щутгарт с 3:0 на “Старото лесничейство ” и няма по какъв начин да бъдат изместени от третата си позиция. “Швабите ” пък са на последно място, като към този момент са с 14 провали от 26 мача.

Домакините пречупиха противника след мощно второ полувреме, откакто преди почивката несъмнено бяха по-слабият тим и имаха късмет, че не се оказаха губещи в резултата.

Дан-Аксел Загаду пропусна чиста обстановка за Щутгарт в 29-ата минута, а малко по-късно гол на съотборника му Хуан Переа не беше зачетен поради игра с ръка.

През втората част Унион сподели напълно друго лице и в 51-вата минута излезе напред посредством попадение на Шералдо Бекер.

Последва нов пропуск на Загаду - в 59-ата минута. Малко по-късно гостите направиха тройна промяна, само че единствено две минути по-късно берлинчани забиха втория си гол. Точен този път беше Кевин Беренс (65’), като в началото съдията отсъди засада, само че ВАР вярно регистрира, че такава няма.

Само три минути след второто попадение някогашният състезател на домакините Генки Харагучи си заби автогол, което дефинитивно лиши възможностите на Щутгарт най-малко за точка.

Сега за Унион следва тежка стратегия, тъй като във вторник ще гостува на Айнтрахт (Франкфурт) за мач от четвъртфиналите за Купата на Германия, а по-късно в събота следва и аудиенция в Дортмунд на Борусия за състезание. “Швабите ” също са четвъртфиналисти за купата - против Нюрнберг, а след това излизат против Бохум, като и тук става дума за две следващи гостувания.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР