Тимът на Пирин (Разлог) спечели бронза на традиционния турнир за

...
Тимът на Пирин (Разлог) спечели бронза на традиционния турнир за
Коментари Харесай

Пирин спечели бронза на турнира Борис Гюдеров

Тимът на Пирин (Разлог) завоюва бронза на обичайния шампионат за Купа " Борис Гюдеров ". Разложани надиграха изрично домакините от Миньор (Перник) с 3:0 (25:17, 25:18, 25:18) в дребния край на XX-о юбилейно издание на конкуренцията в Перник.

Първият гейм стартира равностойно. Миньор имаше леко преимущество до 8:6, след което Пирин обърна (9:8) и до края на гейма усилваше преднината си. В края в игра влезе и вторият разпределител на домакините Калоян Николов, само че това не донесе смяна в развоя на частта. Тя завърши при 25:17 за волейболистите от Разлог.



Втората част бе идентична на първата. Предимството на Пирин не беше огромно, само че остана устойчиво съвсем до края. Тогава зачестиха и грешките на двамата разпределители на домакините, което разреши на отбора от Югозапада да дръпне по-осезаемо в резултата и да завърши гейма без проблеми.

В третата част Пирин стартира стремително - с 8:1. Постепенно домакините съумяха да се приближат до противника (16:18). Три следващи сполучливи офанзиви на Пирин обаче предопредели изхода на гейма. Волейболистите на Северин Димитров затвориха при 25:18, с което завоюваха третото място в шампионата.

Най-резултатен за Пирин бе Благовест Катранджиев с 11 точки. За Миньор Радостин Денков завърши с 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР