Тимът на Ливърпул успя да се изкачи до вторта позиция,

...
Тимът на Ливърпул успя да се изкачи до вторта позиция,
Коментари Харесай

В юбилеен мач за Клоп: Ливърпул прекърши Брентфорд

Тимът на Ливърпул съумя да се изкачи до вторта позиция, откакто воденият от Юрген Клоп гранд съкруши с 3:0 новака Брентфорд в мач от 22-ия кръг в британския футболен хайлайф. Това беше и мач №350 в кариерата на германеца отпред на британския исполин. Фабиньо откри резултата в 44-ата минута след центриране от ъглов удар, а в 69-ата Алекс Окслейд-Чембърлейн удвои актива за 19-кратния първенец на Англия. В 77-ата пък Такуми Минамино вкара третия гол за домакините.

По този метод „ алените “ задминаха Челси, който загуби през уикенда от Манчестър Сити с 0:1 и „ алените “ към този момент са с 45 точки, които са с две повече по отношение на третия Челси (43), като „ сините “ не престават даже да бъдат с мач повече по отношение на Ливърпул. Мърсисайдци са на 11 точки зад водача Манчестър Сити (56), само че и „ жителите “ имат един изигран повече по отношение на 19-кратния първенец на Англия. Брентфорд пък остана с 23 точки и е на 14-ото място.

В идващия кръг Ливърпул ще пътува до южен Лондон за аудиенция на Кристъл Палас, до момента в който за „ пчеличките “ следва домакинство на Манчестър Юнайтед.

В първата среща сред двата тима през сезона те спретнаха зрелищно 3:3 в Лондон, в който мач тимът на „ пчеличките “ измори съществено хората на Юрген Клоп.

В опит да запише положителен резултат след трагичното тъждество през септември Клоп направи две промени в състава си съпоставяне с последния мач. От първата минута започнаха Къртис Джоунс и Алекс Окслейд-Чембърлейн, до момента в който на пейката бяха оставениТакуми Минамино и Джеймс Милнър.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР