Тим Ван Райтховен несъмнено е откритието на изминалата седмица, след

...
Тим Ван Райтховен несъмнено е откритието на изминалата седмица, след
Коментари Харесай

Медведев към Райтховен: Да унищожиш втория в света още при дебюта си, е страхотно

Тим Ван Райтховен безспорно е откритието на миналата седмица, откакто нямаше нито една АТР победа преди началото на шампионата в Хертогенбош, само че след това оползотвори по допустимо най-хубавия метод получения " уайлдкард " и подвигна трофея. По пътя си към триумфа той победи първите трима сложени в схемата, като на финала бе безусловно безсърдечен към тогавашната втора ракета на света Даниил Медведев, който от през днешния ден оглавява международната класация.

По време на церемонията по награждаването руснакът отдаде заслуженото на своя конкурент и още веднъж сподели присъщото си възприятие за комизъм, а ето и какво тъкмо сподели финалистът в речта си:

" Невероятна седмица. Ти безусловно унищожи втория в света на финала в поредни сетове. Не знам какво е възприятието, само че сигурно е било ужасно. Наистина изигра превъзходен мач през днешния ден, поисквам ти да продължаваш в същия дух.

Помня те от шампионатите при юношите - имаш голям гений и в този момент се нуждаеш от повече дуели и шампионати като този, с цел да се задържиш на това равнище. Поздравления за теб и твоя екип! ".

Източник: АТР

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР