Тим Дрейпър, известен милиардер и поддръжник на Биткойн (BTC), остава

...
Тим Дрейпър, известен милиардер и поддръжник на Биткойн (BTC), остава
Коментари Харесай

Ето кога Биткойн ще стигне $250,000 според милиардера Тим Дрейпър

Тим Дрейпър, прочут милиардер и покровител на Биткойн (BTC), остава оптимист за бъдещето на криптовалутата. Макар да призна, че предходната му прогноза BTC да доближи $250,000 през 2023 година е била погрешна, в този момент той има вяра, че този крайъгълен камък може да бъде доближат до 2025 година

Дрейпър, който има забележителен брой почитатели в Twitter, изрази разбирането си за неточността на по-ранната си прогноза.

Тъй като все още на писане на публикацията Биткойн се търгува за към $30,300, той призна, че ще е належащо повече време, с цел да се реализира неговата ценова цел. Въпреки това той увери почитателите си, че напредъкът се реализира от отдадените на тази област инженери.

През март тази година Дрейпър решително съобщи , че е “ “, че Биткойн ще доближи границата от $250,000 през идващите 18 месеца. Той също по този начин предизвести вложителите да не разчитат прекалено много на централизираните платформи за продан.

Неотдавна Дрейпър разкритикува Гари Генслер, ръководител на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), за това, което той възприема като неподходящи за крипто политики, които попречват нововъведенията в региона на цифровите активи в Съединени американски щати.

Освен ова Дрейпър изрази убеждението си, че SEC не би трябвало да има пълномощия над промишлеността на цифровите активи и акцентира объркващата и обезкуражаваща регулаторна среда в страната.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР