Тихомир е инициаторът на развода с Венета Райкова, узна HotArena.

...
Тихомир е инициаторът на развода с Венета Райкова, узна HotArena.
Коментари Харесай

Венета още страда за проваления си брак! Тишо първи поискал развод от Райкова

Тихомир е основателят на развода с Венета Райкова, разбра HotArena.

Макар че всички считат, че тв звездата е изгонила брачна половинка си от фамилното гнездо, нещата въобще не стоят по този начин, подшушнаха познати на известната двойка. Всъщност сякаш Тихомир не издържал той да бъде и мъжът, и дамата у дома поради непрекъснато ангажираната си брачна половинка, писа „ Таблоид “.

Докато Венета ходела по фотоси и непрекъснато търчала да прави изявленията и да събира материали, Тишо правел съвсем всичко у дома. Най-често той готвел, чистел и търчал по домашните и битовите задания. Венета пък се прибирала вечер късно, прекомерно изтощена от деня и прекомерно изнервена, с цел да беседват и да сервира масата.

Всичко това довело до неизбежни спорове и отчуждение и в един миг Тишо не издържал и таман той предложил да се разделят. Преди това несъмнено двамата пробвали да залепят счупените късчета на връзките си, да трансформират нещата, само че това по този начин и не се получило.

Преди 10-ина дни, на датата на венчавката им, водещата, пусна мощно прочувствено обръщение в Инстаграм: „ Днес щяхме да честваме годишнина от брака! Да, имахме прекрасен брак, и прекрасен бракоразвод! “. И продължи: „ Днес всеки е поел по пътя си, само че аз постоянно ще помня, че той ме е подкрепял и е вярвал в мен, даже когато аз не съм си вярвала “. Техни другари предсказват, че Тишо и Венета още веднъж ще се съберат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР