Тибо Куртоа и Гави ще вземат две от наградите на

...
Тибо Куртоа и Гави ще вземат две от наградите на
Коментари Харесай

Още две от наградите на “Франс Футбол” потеглят към Испания

Тибо Куртоа и Гави ще вземат две от премиите на “Франс Футбол ” на церемонията за връчването на “Златната топка ” довечера, твърди “Марка ”. Футболистът на Реал Мадрид ще заслужи наградата “Лев Яшин ” за вратар №1, а халфът на Барселона е най-хубавият измежду играчите до 21 години.

Иначе на 99,9% е ясно, че Карим Бензема ще вдигне самата “Златна топка ”, а миналият на " Камп Ноу " Роберт Левандовски е сигурен за наградата " Герд Мюлер " за голмайстор. 

Куртоа печели в конкуренцията на имена като Майк Менян (Милан), Едерсон (Манчестър Сити), Едоар Менди (Челси), Алисон (Ливърпул), Мануел Нойер (Байерн) и други

Гави пък е събрал най-вече гласове от лист с гении като Джуд Белингам (Борусия Д), Едуардо Камавинга (Реал М), Джамал Мусиала (Байерн) и други Победителят за предходната година Педри (Барселона) въобще не беше номиниран, защото през сезон 2021/22 година Беше отвън терените за нескончаем интервал.

При избора на публицистите под внимание се взима единствено показаното в продължение на миналия сезон 2021/22 година
 Това ли е топ 5 за Това ли е топ 5 за " Златната топка "?  Денят на Карим Бензема - следва церемонията за Денят на Карим Бензема - следва церемонията за " Златната топка "
Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР