Тиаго Алкантара няма да бъде използван в утрешния мач на

...
Тиаго Алкантара няма да бъде използван в утрешния мач на
Коментари Харесай

Клоп разкри дали Тиаго ще играе срещу Нюкасъл

Тиаго Алкантара няма да бъде употребен в утрешния мач на с от 16-ия кръг на Премиър лийг, макар че бразилецът към този момент тренира пълноценно. Бившият халф на не е играл от дербито с, само че този път Клоп няма да бърза с включването му и желае Алкантара да натрупа задоволително тренировки преди да се завърне.

" Не, няма късмет Тиаго да играе против Нюкасъл. В петък той тренира на цялостни обороти, само че това беше по-кратко занятие. Той би трябвало да натрупа тренировки с тима. Не може да тренираш един ден и по-късно да играеш още веднъж в Премиър лийг. Ситуацията сега наподобява обещаваща, само че не мога да кажа повече ", съобщи Клоп.

Германецът още веднъж разяснява равенството с преди два дни, което попречи на първенците да се откъснат на пет точки пред втория.

" Обичам да спечелвам мачове. Особено когато заслужаваш да ги спечелиш. За да заслужим успеха против Уест Бромич, мисля, че трябваше да създадем повече. Тичахме доста, борехме се доста, само че би трябвало да вършим и други верни неща. Не съм сърдит, това може да се случи. Едно проваляне е същинско проваляне, в случай че не си вземеш поука от него. Ние още веднъж ще си вземем поука и ще продължим да играем футбол.

Това е висша група от играчи. Тя беше такава и при успеха със 7:0, и при равенството с Уест Бромич. Това не се трансформира. Аз към този момент не съм млад управител и мога да виждам тези неща по верния метод. Не сме щастливи от този резултат, само че това е минало. Не можем да променим да променим това. Можем единствено да създадем по този начин, че в сходна обстановка това няма да се случи още веднъж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР