THORChain (RUNE) разпали вълна от ентусиазъм сред инвеститорите, след като

...
THORChain (RUNE) разпали вълна от ентусиазъм сред инвеститорите, след като
Коментари Харесай

Токени, които да гледате преди Коледа: THORChain, Ethereum Classic, VC Spectra

THORChain (RUNE) разпали вълна от възторг измежду вложителите, откакто показва впечатляващо ценово рали през миналата седмица.

Освен това Ethereum Classic (ETC) претърпя бичи подтик, откакто Blackrock подаде поръчка за спот Ethereum ETF. На фона на тези събития VC Spectra (SPCT) се оказа една от най-перспективните криптовалути, откакто нарастна два пъти в своята обществена предварителна продажба на стадий 4, достигайки $0.066.

Нека разгледаме токените, на които да обърнете внимание преди празничния сезон: RUNE, ETC и SPCT.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Резюме

  • Според анализаторите THORChain (RUNE) ще скочи до $4.93 до края на 2023 година
  • Очаква се Ethereum Classic (ETC) да нарасне до $21.23 до декември 2023 година
  • VC Spectra (SPCT) скача до $0.066 на фона на нарасналото търсене.

Цената на RUNE се повишава, издигайки Thorchain на нови висоти

THORChain (RUNE) е известна с въвеждането на неповторим метод към децентрализираното даване на ликвидност. В изискванията на мечи пазар Гурел, откривател на криптовалути в Delphi Digital, акцентира характерните оперативни основи на Thorchain (RUNE), които може би са причина за трицифрения ѝ скок .

Thorchain (RUNE) се трансформира в един от първите алткойни с огромна пазарна капитализация, който доближи висоти, невиждани от срутва на Terra (LUNA) насам. Жизнеспособността на стопанската система на Thorchain (RUNE), която постоянно се приписва на таксите за ликвидност , се приближи до историческия си връх през октомври 2023 година



С устойчивия интерес към протокола, който не демонстрира признаци на намаляване, историческият връх може да бъде надминат още този месец.

Освен това броят на неповторимите “swappers ” , представляващи сметки, употребяващи междумрежовата екосистема на Thorchain (RUNE) за конвертиране на активи , означи удивително нарастване. Като се има поради по-доброто показване на Thorchain (RUNE) при вариантите за продан спрямо определени централизирани тържища (CEX), инжектираната ликвидност надвиши върховете, сложени през април 2022 година

И най-после, размерът на Savers, представляващи едностранни принадлежности за ликвидност на Thorchain (RUNE), за първи път надвиши границата от Щатски долар 40 милиона .

Данните за веригата разкриват, че през миналата седмица цената на THORChain (RUNE) се е повишила от $1.67 до $4.11 . Със своят акцент върху съвместимостта сред веригите и децентрализираната ликвидност, THORChain (RUNE) се откроява като изтъкнат състезател в областта на DeFi.

Анализаторите показват, че THORChain (RUNE) може да скочи до $4.93  до края на 2023 година И по този начин, по какъв начин се показва Ethereum Classic (ETC)?

Токените Ethereum Classic (ETC) нарастват след известието на BlackRock за ETF

Крипто вложителите се насочиха към Ethereum Classic (ETC), защото последните данни разкриха скок на цената с 18.5%. Скокът в цената на Ethereum Classic намира своите корени във вълнението към спот фондовете за търговия с Ethereum (ETF).

За подтекст, BlackRock, водещата международна компания за ръководство на активи, която може да се похвали с близо $10 трилиона в ръководени активи (AUM), неотдавна разкри желанията си за Ethereum ETF, както бе разкрито в подадена информация на Nasdaq.

Забележително е, че BlackRock има сполучлив опит в сходни заявки, като досега се гордее с над 590 утвърждения . С тази поръчка броят на дейните поръчки за Etereum ETF към този момент е шест, като измежду участниците са Grayscale, Invesco, Hashdex, Ark Invest и VanEck.

Не може да се пренебрегне смисъла на триумфа на Grayscale над Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) в продължителното търсене на утвърждение за превръщането на нейния Bitcoin Trust (GBTC) в ETF. Едновременно с това вложителите са разчувствани от постоянното показване на Ethereum Classic (ETC), като някои от тях чакат по-нататъшни облаги макар забележителното положение на свръхпокупка на ETC.

Междувременно цената на Ethereum Classic се повиши от Щатски долар 17.08  на Щатски долар 20.25 през миналата седмица. Техническите индикатори сочат, че цената на Ethereum Classic има капацитет за спомагателни облаги.

Въпреки че показателят на относителната мощ (RSI) записва равнище от 82 , което значи условия на свръхпокупка , възходящата траектория на Ethereum Classic (ETC) подсказва за продължаващ интерес от страна на купувачите. Пазарните прогнози сочат, че цената на Ethereum Classic ще скочи до Щатски долар 22.67 до декември 2023 година

И най-после, дано погледнем и към VC Spectra (SPCT).

Иновациите на VC Spectra (SPCT) блестят

Бурно развиващият се криптопазар предлага на новите и опитните вложители неповторима опция да диверсифицират своите портфейли. И тъкмо тук се появява VC Spectra (SPCT). Като топ криптовалута за начинаещи, VC Spectra (SPCT) има за цел да обезпечи усъвършенствана възвръщаемост на вложителите.

И по този начин, по какъв начин VC Spectra (SPCT) подсигурява рентабилност? VC Spectra (SPCT) подтиква вложителите с противоположни изкупувания и тримесечни дивиденти въз основа на капиталовите облаги. VC Spectra (SPCT) също по този начин употребява систематични и алгоритмични техники за търговия за печелившо осъществяване на покупко-продажбите .

Освен това VC Spectra (SPCT) продължава да се ангажира с устойчивото развиване. Като най-хубавата монета за покупка, VC Spectra (SPCT) употребява подробен развой на асортимент , с цел да дефинира високодоходните блокчейн инициативи.

И най-хубавата част? VC Spectra (SPCT) се разменя на цена от Щатски долар 0.066 в стадий 4 на обществената си предварителна продажба. По-рано VC Spectra (SPCT) се търгуваше на цена от $0.055, до момента в който беше в Етап 4 , което съставлява 587.5% нарастване по отношение на първичната цена от $0.008 . Притокът на вложители обаче в допълнение усили цената на SPCT с 20%, от $0.055 до $0.066.

Освен това анализаторите показват, че VC Spectra (SPCT) ще надвиши целевата си цена от $0.080 , откакто бъде пусната на огромните крипто тържища. Ако проявявате интерес към платформата, последвайте линковете по-долу и се насладете на удовлетворен бонус върху всеки депозит.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР