Тези, които с нетърпение очакват новият смартфон на компанията Meizu,

...
Тези, които с нетърпение очакват новият смартфон на компанията Meizu,
Коментари Харесай

Смартфонът Meizu M6s разкри всички свои характеристики, след получаване на сертификат от TENAA

Тези, които с неспокойствие чакат новият смарт телефон на компанията Meizu, в този момент най-сетне могат да получат отговори на въпроса какъв ще бъде той. Спомнете си, че на 17 януари, китайският производител възнамерява публично да показа своя нов модел Meizu M6s, който най-малко в Китай би трябвало да излезе под марката Blue Charm. Съдейки по всичко, този уред на някои пазари ще носи името mblu S6.

Както се оказа, Meizu M6s през днешния ден е минал китайската сертификация в TENAA, която обичайно демонстрира фотосите и характерностите на записаните устройства. В тази връзка, бъдещия смарт телефон ще получи 18: 9 екран с размер 5,7 инча и разграничителна дарба от 1440 х 720 пиксела.



Вътре в смарт телефона ще участва процесора Samsung Exynos 7872 с вградената графика Mali-G71, който ще си партнира с 3 GВ оперативна памет. Апаратът ще предложи на притежателя си 32 GВ потенциал на вградената памет и батерия с размер 3000 mah, която би трябвало да поддържа функционалност за бързо зареждане.

Спомнете си, че Meizu M6s има скенер за пръстови отпечатъци на извънредно място – той е ситуиран от дясната страна, под бутона за отключване на екрана. Имайте поради, че начело телефонът доста наподобява на Xiaomi Redmi 5, чийто екран има същите характерности. По предварителни данни, апаратът на Meizu би трябвало коства $154 или €127.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР