Тези думи са причината все още да сте в задънена

...
Тези думи са причината все още да сте в задънена
Коментари Харесай

3 мантри, които НИКОГА не бива да произнасяте!

 Тези думи са повода към момента да сте в задънена улица.

Учителят по кундалини- йога – Йоги Бхаджан – е дал следните упътвания на тези, които живеят в ерата на Промяната. Има три мантри, които в никакъв случай не трябва да се произнасят.

1. Не знам. Преди всичко избягвайте несъзнателните автоматизми. Например, когато някой непосредствен ви попита къде е шофьорската му брошура, а вие, без да отделяте взор от монитора на компютъра отговаряте „ не знам “. Обърнете внимание на питащия, бъдете дружелюбни към света.

Второ- това е опит за отбягване на отговор, зад който е замаскирано отвращение да се поеме отговорност или да се каже истината. Вие знаете, постоянно знаете какво в действителност желаете и кое е вярно за вас.

Просто кажете истината, само че я кажете с обич. И най-после, има моменти, когато ви питат за нещо, за което в действителност не знаете нищо сега. Тогава постоянно можете да отговорите: „ Това за мен към този момент е незнайно. “ И след това се пробвайте да разберете какво не сте знаели.

2. Не съм подготвен. Това е заблуда, един от инструментите на нашето его, което се опасява да не загуби комфорта си. Когато ви помолят нещо и вие казвате: „ Не съм подготвен “, вие пропускате опцията да живеете живота си.

3. Не мога да направя това. Тази фраза ви ограбва вас и вашия неограничен капацитет. Няма нищо, което не бихте могли да извършите. Повярвайте, и с течение на времето това ще се трансформира във ваш опит, ваше познание.

Инфо: Yogajournal

Притчи Дзен: Особената мантра, която избавя живот!

 

Един от императорите на Япония (няма да прецизираме кой е, в противоположен случай рискуваме да обидим всеки различен император, с който е могла да се случи такава история), доста обичал…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР