Тези дни семейството на Любка Качакова изрева, че се е

...
Тези дни семейството на Любка Качакова изрева, че се е
Коментари Харесай

Лъснаха скандални разкрития за Любка Качакова

Тези дни фамилията на Любка Качакова изрева, че се е трансформирало в жертва на водача на социалистите Корнелия Нинова.

Оказва се обаче, че същата тази персона вади по 200 хиляди лв. годишно от частните си компании у нас, сочи информация в Търговския указател.

Разбира се компаниите не са на нейно име, а на името на брачна половинка й Петко Николов и няма по какъв начин да бъде другояче поради обстоятелството, че до неотдавна се подвизаваше като търговски аташе в Лос Анджелис.

Това, което се знае е, че семейството й върти интернет търговия с козметиката на два марката от международна големина.

Както сами се досещате продуктите им не са по джоба на всеки. За образец ще посочим, че шампоаните им стартират от цена 65 лв., околоочният крем се търгува за 245 лв., а кремът за лице коства 300 лв..

Госпожата, която закупи популярност с фланелката Срам ни е от вас е и притежател на хотел в село Гела, който нашумя с екстравагантните си цени и то много преди инфлацията. Тогава кюфтето в хотела на Любка Качакова се харчеше по 7.80 лева за брой, яхнията от смилянски фасул вървеше по 15 лв., а пилешката чорба се оферираше за „ скромната “ сума от 13.50 лева

Освен това стана ясно, че предлаганите артикули на клиентите надалеч не са органични, а са закупувани от един от супермаркетите в Смолян.

Вероятно си спомняте, че Любка Качакова се замогна като част от свитата на Симеон Сакскобургготски. Тя е поставила ръка на много апетитни парцели в родопското село Гела, което се трансформира и в причина селото да бъде „ прекръстено “ на Качаково.

Тя обаче не се спря дотук и към днешна дата се изкарва политическа жертва на Корнелия Нинова, защото точно тя я освободи от богатствата й работа зад Океана.

На собствен ред Калоян Методиев, който беше началник на политическия кабинет на Нинова в министерството, обясни елементи от раздялата.

Той разкрива, че на провелата се през май среща с българските търговски аташета по целия свят, Качакова взимала думата на два пъти, с цел да се оплаче какъв брой е зле.

Освен това поискала още пари, с цел да си поръчва стопански разбори на външни консултанти и като цяло не спряла да се подмазва. Той отбелязва, че в Чикаго, където има голяма българска диаспора имало надалеч по-голяма потребност от търговски представител.

Три дни, откакто бива взето решението да се закрие броя в слънчева Калифорния и да бъде преместена на север, в София долита Качакова, и без да има авансово уговорена среща, виси от ранните утринни часове в коридора на министерството с настояването да бъде върната в Лос Анджелис.

На втория ден пресрещнала Методиев и откакто влезнала в кабинета му почнала да подрежда като същинска оплаквачка и да се вайка какво ще се случи с „ детенцето й “. Методиев признава, че за миг изпитал скрупули, защото си помислил, че става въпрос за дете-инвалид. Когато я попитал какво му е на детенцето й, тя дала отговор, че ще вземат работната виза на щерка й, защото е обвързана с дипломатическия й паспорт.

За Любка Качакова се знае, че има две дъщери – Филипа и Анна-Мария.

По „ стичане на събитията “ тя бива преместена в Лос Анджелис, тъкмо когато дъщерите й живеят и учат там, и мечтаят за холивудска кариера. Още в първите си месеци там, Качакова не губи време и съумява да се снима до звезди от ранга на Морган Фрийман, Рене Зелуегър и Мишел Пфайфър.

Така и не излиза наяве обаче какво тъкмо е направила в Лос Анджелис комерсиалната ни представителка за българския бизнес или най-малко досега не се е разчуло стокообменът с Калифорния да се е разширил.

И на фона на всичко това по какъв начин в този момент тогавашната представителка на царските юпита да не реве, че са й дръпнали килимчето отдолу под нозете. Не би трябвало да забравяме, че страната е заплащала повече от обилно за престоя й и този на околните й зад Океана. Живяла е във ведомствен апартамент, употребила е служебни коли, и с изключение на заплата е получавала и солидни суми командировъчни пари. Съгласно наредбата единствено дневните й възлизат на стойност 185 $. Е, по всичко проличава, че холивудската фантазия на Качакова е излязла много солено на бюджета.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР