Тези дни се появиха слухове, че Диана Димитрова си е

...
Тези дни се появиха слухове, че Диана Димитрова си е
Коментари Харесай

Изпращала ли е Димитрова голи снимки на дъщерята на Вергов

Тези дни се появиха клюки, че Диана Димитрова си е разрешила да изпрати на невръстната щерка на Юлиан Вергов Алена свои голи фотоси, които артистът е разкрил в телефона й и по тази причина е буен и е вдигнал колосален скандал на колежката си от " Откраднат живот ". Димитрова вади на показ всяка детайлност от случилото се и реши да коентира тематиката с голите фотоси. 

„ След писанията, че съм се пращала гола на дъщерята на Юлиан Вергов, очаквам да излязат и с това, че съм канибал. “  
-->
„ Не знам по какъв метод да разясня това писание. На мен също ми е любопитно да видя тези вести и би трябвало към Юлиан Вергов да се обърнете. Той излиза с тази позиция в медиите и на този етап единственото, което мога да кажа в тази обстановка, е, че ще го съдя за лъжа “, добави Диана.

Въпреки че категорично отхвърля да е блъснал актрисата, Юлиан твърди, че Димитрова се опитвала грубо да манипулира наследницата му. Според писанията Димитрова отправила и недвусмислени полови реплики към момичето, което по това време е било на 15 години.

„ Не искам да разясня дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук към този миг става въпрос за основни упреквания, единствено че иначе всички гадаем какво таман има на тези вести, и на мен ми е любопитно да ги видя “, споделя актрисата, написа " Блиц ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР