Тези билбордове не пречат на никой. Ще проверя кой ги

...
Тези билбордове не пречат на никой. Ще проверя кой ги
Коментари Харесай

Борисов за сваления билборд на полицаите: Дайте им всички билбордове, да пишат каквото лошо има

Тези билбордове не пречат на никой. Ще ревизира кой ги е свалил. Дали сме толкоз милиони за нарастване на заплати в бранша.

Това съобщи преди началото на днешното постоянното съвещание на Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила във връзка сваления нощес билборд на служителите на реда, с който те стачкуваха за ниските си заплати. "Искаме да увеличим приходите на всички. Вчера и на КСНС коментирахме нарастването на бюджета за военните. Дайте им всички билбордове, да пишат каквото неприятно има. Нека се покажем какви сме. Всички бързо не помниха какъв брой милиарда са изплатени за АЕЦ "Белене ", КТБ и Мариците. В понеделник дадохме и на Софийския университет. Точно поради това през днешния ден започваме с точка 16 и 17. Сега ще дойдат и от УНСС с искане за 1,8 млн. лева ", ядоса се Борисов и още веднъж акцентира, че на Банско няма да се постави нито една керемида.

Днешното съвещание на Министерски съвет се организира в зала 3 на НДК, като публична подготовка за идните срещи на виско ниво по време на българското Председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР