Тези 7 началници на районни, които бяха сменени или е

...
Тези 7 началници на районни, които бяха сменени или е
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Вадим гнилите си ябълки, имаме редица пропуски

„ Тези 7 началници на районни, които бяха заменени или е в ход тяхната промяна, не е единствено за случая „ Семерджиев “. Преди това има една доста огромна сложна инспекция на районните “. В хода на тази инспекция, отвън „ Семерджиев “, бяха установени редица пропуски “, сподели той.

„ Образувани са дисциплинарни инспекции. В началото на декември следва тяхното привършване. Тогава доста персонално ще се обясни виновността на всеки един “. Относно следствието на злополуката с Димитър Любенов, който умъртви френски жител на Околовръстното шосе в София, основният секретар на ВМТ удостовери: „ Има записи, на които ясно се вижда, че служителите на реда, виждайки ПТП-то стартират да се движат обратно “. Той разяснява и казуса с тестванията за опиати за водачите: „ Не съм склонен с формулировката подправени проби. Те са на една световноизвестна водеща компания, чиито проби се употребяват в целия свят и цяла Европа. Тези проби са изключително сензитивно. Взимат се от служители на реда, само че се обработват от машина. Те демонстрират субстанции, които са в организма на човек. Друг е въпросът, че тези субстанции може да се попаднали с лекарствени препарати и други “.

 

Според него, изходът от обстановката са кръвните проби. Във всеки район ще има най-малко един център, който ще обработва такива проби. Работи се те да проработят в най-скоро време. Тодоров уточни, че са нужни по-сериозни ограничения против трафика на мигранти. „ Ще упорствам за конфискация на МПС, на имущество на съответния трафикант или транспортьор, по-строги санкции “.

При акцията, ориентирана към предприемача Красимир Каменов с прякор Къро, бяха събрани материални доказателства, на които ще се извърши инспекция по отношение на позволени финансови нарушавания или закононарушения.

„ Ако до момента някои предприемачи с прякори са се употребили с някакъв комфорт или привилегии, откакто има сигнали против тях, ще следват инспекции “, акцентира той.

По думите му, откакто към тях дълго не е проявяван интерес, очевидно са имали някакъв по-специален статут.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР