Тези 14 души, които днес бургазлии ще излъчат, на първо

...
Тези 14 души, които днес бургазлии ще излъчат, на първо
Коментари Харесай

Жечо Станков: Гласувам за бъдещото развитие на Бургас и региона

Тези 14 души, които през днешния ден бургазлии ще излъчат, преди всичко би трябвало да бъдат консолидирани към общата концепция Бургас, сподели Станков

Гласувам за бъдещото развиване на Бургас и на района и се надявам всички останали да създадат същото, съобщи лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Втори МИР-Бургас Жечо Станков.

„ Всеки един избор е празник на българската народна власт. Хората от Бургас и от района през днешния ден имат право да изберат пътя на развиване на своя град, на своя квартал, на своята улица. Сигурен съм, че в този прекрасен безоблачен ден хората ще се доверят на тези, които познават, на тези, които могат да им слагат дилемите, още повече на хора, които са си изпълнявали поетите задължения. Развитието на Бургас и района е приоритет за всички и би трябвало да бъде по този начин и на централно равнище “, сподели Жечо Станков.



Тези 14 души, които през днешния ден бургазлии ще излъчат, преди всичко би трябвало да бъдат консолидирани към общата концепция Бургас и да бъдат шовинистите, които да са главния мотор нещата да се случват както на локално, по този начин и на национално равнище, продължи той.

На въпрос на Флагман.бг дали ще се образува държавно управление, Станков съобщи: „ Поели сме явен ангажимент за това. Ние сме от обединенията, които постоянно след изборите са подавали ръка към всички с една съществена цел – да сложим на масата поетите задължения и да създадем от предизборните си стратегии управнически стратегии. Предишния път бяхме единствената коалиция, която предложи състав на държавно управление в Народното събрание, не ни доближи малко, сигурен съм, че в днешния ден ще получим доверието на хората, с цел да съставим Министерски съвет “, сподели Станков.
 Хората от Бургас и от района през днешния ден имат право да изберат пътя на развиване на своя град, на своя квартал, на своята улица, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР