Тейлър Фриц стигна до неочакван триумф на тазгодишния Мастърс в

...
Тейлър Фриц стигна до неочакван триумф на тазгодишния Мастърс в
Коментари Харесай

Бивш номер 9 за Фриц: Щом побеждава Надал контузен, то трябва да спечели всичко

Тейлър Фриц стигна до непредвиден успех на тазгодишния Мастърс в Индиън Уелс, надигравайки Рафаел Надал във финалния дуел и по този начин прекъсна серията от 20 следващи триумфа на Матадора през сегашния сезон. Титлата на американеца пристигна при доста трагични условия, тъй като той нарани съществено своя гален в полуфиналната си среща с Андрей Рубльов и до последно не се знаеше дали ще излезе на корта в решителния дуел за трофея. Оказа се, че международният номер 13 даже е бил съветван от щаба си да не излиза на корта, само че той е взел независимото решение да не се отдръпва от най-важния мач до момента в живота си, което е сработило напълно в негова изгода.

Не всеки обаче е подготвен да одобри историята на 24-годишния играч за чиста монета и нападките към него не закъсняха, като те бяха изключително остри от страна на някогашния номер девет Андрей Чесноков, който показа следното по проблема:

" Може да разказвате на всеки небивалиците към тази хипотетична травма, единствено че това няма да е направи по-истинска. Защо Фриц въобще взе присъединяване в този конфликт, в случай че ситуацията му беше толкоз съществено? Никой не е толкоз малоумен, с цел да рискува дотам със здравето си. Нека американците знаят, че той нямаше никакъв проблем с придвижването си по игрището. Цялата тази обстановка е цялостен цирк и Фриц би трябвало да завоюва всички ATP шампионати до края на годината, в случай че е кадърен да победи Надал с толкоз " сериозна " контузия - приключи тогавашният топ състезател.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР