Тей Бисеров е фризьор, който работи Сейнт Нийтс, Великобритания. Роден

...
Тей Бисеров е фризьор, който работи Сейнт Нийтс, Великобритания. Роден
Коментари Харесай

Видео с наш фризьор стана хит във Великобритания

Тей Бисеров е коафьор, който работи Сейнт Нийтс, Англия. Роден е в Пловдив, само че от 6 години работи на Острова. Случка с него и негов клиент стана шлагер в обществените мрежи

 

Джордж Феърбрас отиде да се подстриже в салона на Бисеров. Феърбрас не знае, че е попадна на сктита камера. Българският коафьор е възнамерявал да го пръска непрекъснато с вода, с цел да види каква ще е реакцията. Такава обаче няма.

Във видеото може да видите по какъв начин 19-годишният Джордж седи с изпънато лице, до момента в който водата се излива по него в продължение на повече от 30 секунди.

Пловдивчанинът споделя

" Джордж реагира като същински англичанин. Беше прекомерно вежлив, с цел да каже нещо. Дори не ме погледна. Наистина чаках да каже нещо до момента в който го пръсках. Мислех, че всеки миг ще получа реакция, само че нямаше такава.

" Имаше миг, в който не можех да сдържа смеха си и двамата започнахме да се смеем. Все отново трябваше да спра в един миг, другояче той щеше да се удави. Държеше се като истински англичанин и заради тази причина шегата не проработи. Но въпреки всичко беше смешно, тъй като в никакъв случай не съм мислил, че ще си държи устата затворена. “

Бисеров прибавя: " Ако бях аз, щях да скоча от стола и да превъртя и да попитам фризьора: " Какво правиш, бе, да не искаш да ме изкъпеш? “.

" Дори не забелязах, че нещо се случва. Той беше доста ловък в метода, по който въртеше стола. Също по този начин въобще не забелязах камерата ", споделя пък младият Джордж.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР