Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно

...
Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно
Коментари Харесай

НАП продава 1165 пистолети на търг

Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите София продава на търг с скрито наддаване 1165 револвери на обща стойност 126 285 лева, оповестява Националната организация за приходите.

Част от оръжията са конфискувани от Министерство на вътрешните работи от притежатели, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети от притежателите им със правосъдни или прокурорски актове. 

Оръжията са разграничени в групи, като кандидат-купувачите имат опция да наддават за една или повече от тях. Те могат да видят оръжието единствено след предварителна поръчка, направена до края на август.  Огледите и предложенията за присъединяване в търга ще се вършат от 13 септември до 15 септември 2023 година за всяка група поотделно.

Пистолетите се съхраняват в Централния оръжеен склад на Министерство на вътрешните работи.

За присъединяване в търга, който е плануван за 20 септември, се позволяват единствено лица, платили депозит 20 на 100 от началната тръжна цена за съответната група, и които имат нужните лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения, се показва в известието. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР