Терасата за 31 милиона долара има форма на подкова, открита

...
Терасата за 31 милиона долара има форма на подкова, открита
Коментари Харесай

1200м над Гранд Каньон

Терасата за 31 милиона $ има форма на подкова, открита е през Март 2007г. и разрешава на посетителите да следят неповторимата гледка през стъкления под на 1200 метра височина. Само един минус – фотоапаратите са неразрешени. Естествено постоянно се намират положителни хора, които са се постарали да не ги виждат до момента в който снимат.

 

Новото архитектурно знамение се простира на 21 метра оттатък ръба на каньона. Пътеката е необятна 3 метра и е ограден с 1.5 метрова стъклена ограда. Стоманени колони са набити на 14 метра в каньона с цел да подсигуряват стабилността  на структурата, която на доктрина може да издържи стотици хора, само че са разрешени най-много 120 едновременно.

 

Ако се чудите за какво не са разрешени фотосите – напълно поради икономическа дивотия. Защо хората да си вършат фотоси като могат да си ги купуват единствено за $25 броя? Автобусът до там ще ви коства $10, а цените на обиколките са от $5 до $213.

Повече от половината доходи от билети отиват при шанхайският предприемач Дейвид Жин, който измисля плана през 1996г., а останалите отиват при бедните индианци от Хуалапай.

 

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР