Тепърва шумотевица около КПКОНПИ ще се мултиплицира. Имаше наши чешки

...
Тепърва шумотевица около КПКОНПИ ще се мултиплицира. Имаше наши чешки
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: КПКОНПИ трябва да се разпусне тутакси, мен ме е срам от това нещо

Тепърва шумотевица към КПКОНПИ ще се мултиплицира. Имаше наши чешки сътрудници, които се интересуват от абсурда с КПКОНПИ и за ТЕЦ-Варна. Трябва да имаме повече достолепието и да сме безкомпромисни към тези, които вадят хляба от устата на нашите деца. Това сподели журналистът Бойко Станкушев в „ Честно казано с Люба Кулезич “ по Евроком.
КПКОНПИ е обречена на нищоправене при своето основаване. Нищо потребно на обществото-за едни майка, за други мащеха. За едни на колене, спри спокойно. За други-нищо. Тази хибридна конструкция е необикновено комплицирано да се опише. Те безусловно безконтролно боравят с терминология, която е ясно написана. Шефът и заместител шефът на КПКОНПИ не знаят какво приказват. Мен ме е позор от това нещо.

Ще се сътвори нов орган, ще назначат хора на високи заплати. Вбесих се. Ще друсаме страната. Някакви хора започнаха да търчат по западни посолства и да викат: Тези за какво смъкват европейските полезности. Който е на власт, той краде. Пламен Георгиев си приказва джаста-праста. Той не може да не знае къде си пие кафето. Всеки е хванала двама за едни работи и няма съсичане. КПКОНПИ прави показухи. Трябва да се промени закона и това нещо да се разпусне на часа да не вреди на честните жители да спят умерено. Не желая да заплащат за такова нещо.

Албена Белянова, някогашен зам.-шеф на АДФИ изясни: На база на докладна бележка са решенията на КПКОНПИ за жилищата на властта. Те сами са се компрометирали с това на куп да излязат с решение. В КПКОНПИ си вършат каквото си желаят. Съставите, които гледат производствата, са по трима. Кой го има, кой го няма. Решенията са в един формат и в един шрифт. Това сподели Албена Белянова пред Люба Кулезич.

Метнали са се на амбразурата да защитят Цачева и това им прави доста неприятна услуга. Даже не се употребява професионална терминология. Цената на жилището на Ваня Колева е по-висока от тази на Цачева. А Колева купува по-рано от Цачева. Те се концентрират единствено върху спор на ползи. Те не гледат за корупция. Проверките са напълно формални-взимат им сведения, а по-късно са питали техните контрагенти.

Те не носят никаква отговорност. Пламен Георгиев се регистрират на Народно събрание, само че чисто официално. При Цецка Цачева има едно в допълнение доплащане. Там има данни за укриване на налози. Те сами ще се самоунищожат, в случай че не престават по този метод. Устоите на страната са разтърсени. Работещите в КПКОНПИ са първа категория труд като миньорите. КПКОНПИ ще провалят Бойко Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР