Тениската не е случайност. Това е новата ми любима тениска.

...
Тениската не е случайност. Това е новата ми любима тениска.
Коментари Харесай

Мартин Михайлов: Царят е гол! Това е събирателен образ на всички управляващи за последните 20 години

Тениската не е случайност. Това е новата ми обичана тениска. Хората би трябвало да четат повече. Това е сборен облик на всички, които управляваха българия последните 20 години. Тези, които бяха отпред, тези със златните пръсти. За първите 10 години на Прехода можем да извиним, само че съм отчаян за това, което се случи през последните 20 години.
Това съобщи в ефира на bTV Мартин Михайлов - притежател на едни от известните нощни клубове в София. Михайлов бе в студиото, с цел да разяснява новите противоепидемични ограничения, които затвориха нощните заведения и заведенията за хранене за повторно тази година. Появи се в студиото обаче с протестна тениска. За нея стана дума едвам в края на диалога.

" За следващ път замразяваме целия бизнес. Няма да освобождаваме в този момент чиновници. Ще се опитаме да се възползваме от ограниченията. Сумите са дребни, само че въпреки всичко са нещо на фона на нищото, което ни чака. Натрупахме противен опит, само че привикваме със обстановката. Знаем, че е наложителна и ще опитаме да изчакаме с минимални загуби да мине този интервал ", разяснява Михайлов.

Той съобщи, че питейните заведения не са съумели да се възстановят от първото затваряне.

" След затваряне от през днешния ден за на следващия ден се оказахме в доста по-лошо състояние от предходния път. Потенциал за огнища има на доста места, освен в заведенията. Ситуацията в клубовете и през лятото, и през зимата не се трансформират - работи вентилация, температурите са същите. Направи ми усещане, че през лятото не отбелязвахме случаи. Октомври, когато се подвигнаха равнищата на заразяване, имаме 4 случая при 50 чиновници. Те са импортирани извън. Това са хора, които са се заразили от съквартиранти, сътрудници. Не мога да върша изводи къде хората се заразяват повече или по-малко ", уточни още Михайлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР