Тенис легендите Серина и Винъс Уилямс позираха в черни бански

...
Тенис легендите Серина и Винъс Уилямс позираха в черни бански
Коментари Харесай

ОХ, НА БАТКО: Сестрите Уилямс на корица по бански

Тенис легендите Серина и Винъс Уилямс позираха в черни бански костюми за корицата на мартенския брой на списание " Харпърс Базаар ". Двете сестри носеха сексапилни цели бански и приказваха за живота след бъдещото им отдръпване от тениса.

„ От доста нежна възраст, единственото, което вършим е да работим. Така че мисля, че за мен и Серина да изследваме тази независимост е нещо сюрреалистично. Никога не сме били свободни “, споделя Винъс на страниците на списанието.

По-голямата от сестрите Уилямс се майтапи за проектите им, когато в последна сметка приключат с тениса: „ Аз и Серина споделяме, че ще станем културисти след тениса. Може и да е рисково, може и да не се случи тъкмо по този начин, само че човек в никакъв случай не знае “.



Междувременно Серина споделя, че не мисли за наследството, което оставя в тениса. „ Това е нещо за което не мисля, а и не желая да мисля. Не желая да мисля за това, което оставям след себе си. Просто мисля за това коя съм аз всеки божи ден зад затворените порти и без включени камери в близост. Това е, върху което се концентрирам “.

Винъс също е сдържана, когато приказва за наследството си в тениса: „ Толкова съм въодушевена от хората, които вършат смяна. Аз доста обичам дизайна, обичам и да бъда наставник. Обичам да предавам на другите това, което знам и мога “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР