Темпът на ваксинация се забави, трябва да се натисне газта.

...
Темпът на ваксинация се забави, трябва да се натисне газта.
Коментари Харесай

проф. д-р Тодор Кантарджиев: Темпът на ваксинация се забави, очаквам повишаване на заболямостта от COVID - 19

Темпът на имунизация се забави, би трябвало да се натисне газта. Това разяснява ” проф. доктор Тодор Кантарджиев, който сега е съветник по имунизацията в Столична община.

„ Правим каквото можем. Има объркващи за хората послания. Най-важен е персоналният образец и персоналният контакт. Молбата ми към сътрудниците лекари е да изясняват ”, разяснява проф. Кантарджиев, по Нова телевизия.

Той изясни, че в страни, където има едва имунизационно покритие, бързо може да бъде регистриран растеж на новите случаи. И даде образец с Русия, където, по данни на СЗО, единствено за предходната седмица има растеж от 31%.
 Колеги на пенсионирания проф. Кантарджиев: Върнете го на работа! Колеги на пенсионирания проф. Кантарджиев: Върнете го на работа!
Десетки сътрудници на проф. Тодор Кантарджиев  се събраха пред Националния център с искане той да не бъде пенсиониран. Новината за пе...

„ Новите разновидности на вируса не са рискови, тъй като имунизациите им работят ”, изясни проф. Кантарджиев.

Освен да се имунизират, той предложи хората да са спокойни, да се събират на открито и да си починат душевен.

„ Най-много поучавам бабите и дядовците да се имунизират, тъй като октомври няма да ни дават внучетата. Младите също да се имунизират. Задължително – деца с хронични болести ”, изясни проф. Кантарджиев.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР