Темата за секса винаги е била актуална. Като всяко нещо,

...
Темата за секса винаги е била актуална. Като всяко нещо,
Коментари Харесай

5-те грешки, които всички правим при секс

Темата за секса постоянно е била настояща. Като всяко нещо, което вършим, и тук допустимо да допуснем неточности. В това няма нищо ужасно и всичко е изцяло поправимо. Има обаче 5 неточности, които най-често позволяваме и в тази публикация ще стане точно дума за тях.

Мъжете постоянно желаят повече секс
 Как се показва всяка зодия в любовта и в леглото? Как се показва всяка зодия в любовта и в леглото?
Нека забележим по какъв начин всяка една зодия от астрологията се оправя в любовта и в леглото. Някои неща несъмнено ще ви изненадат:  Овен То...

Отдавна мина времето, в което се смяташе, че мъжете желаят повече секс. Сексолозите са на мнение, че желанието е еднообразно и при двата пола. Важен миг при осъзнаването е фантазирането. То е от изключително значение и в действителност ви оказва помощ по-ясно да разберете своите стремежи. Оттам и можете да ги споделите с колегата си, тъй че да ви разбере.

Жена, която не изпитва наслаждение, е фригидна

Съвременните експерти изоставят тази идея. Вече всяка жена може да изпита наслаждение. Ако това не  допустимо, то се търси от психическа позиция къде е казусът.

Въпреки, че всяка трета жена изпитва проблем с достигането до оргазъм, диагностицираните с аноргазмията са едвам 3% от популацията на света. Дори и да сте измежду тях, значимо е да знаете, че това се лекува и няма нищо ужасно.

Винаги прави секс, когато мъжът до вас го изиска

Повечето дами даже не желаят да вършат секс с колегата си всякога. Те разсъждават по следния метод: „ Той се нуждае от това, аз мога да го понеса “.

Това държание се осъжда еднообразно от психолози и гинеколози. Психолозите показват, че синдромът на жертвата се пробужда точно по този метод. Когато една жена редовно е подложена на принуждение, тя губи контрола над живота си. В същото време личното либидо на дамата изчезва, тъй като то не се употребява.
 Не е за поверие, само че сексът по време на бременност се оказва много потребен Не е за поверие, само че сексът по време на бременност се оказва много потребен
Всяка една жена се вълнува, когато чака своята рожба – без значение дали е първа, втора трета. Въпреки че при започване на бременнос...

Гинеколозите от своя страна показват, че когато една жена няма наслаждение от секса, то няма е естествена смазка. По този метод може да се получи пострадване на влагалището.

Секс играчките са единствено за перверзници

Това не е по този начин. Те не се употребяват единствено от самотници, само че вършат любовната игра забавна и разсънват тези скрити стремежи, които всеки има.

Разкривайки най-желаните си мечти, сътрудниците стават и по-близки. Съответно със секса можете да разрешите даже проблеми в връзката и да споделите неща, които ви вълнуват.

Лубрикантите са просто реклама

Любителите на дългия секс от опит знаят, че естествената смазка на дамата не постоянно е задоволителна. Понякога поради хормони дамата може да има сухота в интимната област.

Също по този начин, разнообразни опити в леглото е добре да бъдат подсигурени с нужното количество лубрикант, с цел да се избегнат пострадвания и други неприятни чувства.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР