Темата за изневярата в една връзка е неизчерпаема. Едно време

...
Темата за изневярата в една връзка е неизчерпаема. Едно време
Коментари Харесай

Струва ли си една омъжена жена да си хване любовник?

Темата за изневярата в една връзка е неизчерпаема. Едно време любовници са наричали хората, които са изпитвали мощна и неудържима пристрастеност един към различен. Често пъти те даже не са правели секс, стигало им е единствено да поддържат нежни връзки между тях.
Точно тези чисти усеща са ставали причина за появяването на изумително трогателни и мощни литературни творби и куп сърцераздирателни сантиментални истории.
Съвсем незабележимо обаче статутът на тези хора се принизява от красивото и възвишеното до грозното и неразрешеното. За да се стигне до през днешния ден, когато сходни връзки пораждат от досада, любознание или просто поради драмата.
Хубаво или неприятно нещо е изневярата? Чувайки тази дума, дамите мигновено се разделят на два лагера. Едните стартират да убеждават всички, че няма нищо по-важно от фамилията, верността и единодушието. А другите гордо подвигат глава и споделят, че няма нищо неприятно в това да си имаш ухажор. Има и трета група дами, които просто си мълчат.
Според статистиката, междинната възраст, на която дамите стартират да си търсят ухажор, нормално е над 30-годишна възраст. Защо го вършат ли? Докато за мъжете изневярата е търсене на нещо ново и незнайно, което ще им донесе многообразие, за дамите това е опит да запълнят това, което половинката им не им обезпечава – финансова, прочувствена или някаква друга потребност. Много постоянно представителките на нежния пол изневеряват даже от обезсърчение.

Струва ли си една омъжена жена да си хване ухажор?
Появата на нов мъж в живота на омъжената жена я кара да се промени съществено. Тя още веднъж стартира да се грижи за себе си, стопира да върви на работа със старите си дънки и комфортни маратонки, в дрешника й още веднъж стартират да се появяват секси роклички, още веднъж стартира да посещава салоните за хубост и всеки ден наподобява на 100%.

Изневярата и работното място
Понякога брачният партньор й даже не схваща какво се случва, тъй като половинката му продължава да се държи съвсем безупречно. Тя е прелестна стопанка, наподобява по-добре, постоянно е в положително въодушевление и има по-малко недоволства. Дори самочувствието й става по-голямо. И всичко това, тъй като към този момент не е толкоз привързана към мъжа си и не се опасява да го загуби и тъй като е щастлива от новата си връзка. И защото там получава задоволително от това, от което се нуждае, към този момент не е толкоз подвластна от брачна половинка си.
Редом с това обаче се появява и виновността, която стартира да изпитва към мъжа и децата си, както и страхът, че всички ще схванат за любовната й спекулация. Двойнственият живот бързо изпива силите й и тя още веднъж се връща към естественото си битие.

За какво й е необходим на една омъжена жена ухажор?
Изглежда, че този въпрос не се нуждае от пояснение. Но рано или късно, безусловно всяка жена се замисля за какво да не поживее за себе си и какъв брой дълго може да отхвърля ухажването на някой Дон Жуан.
Съществуват доста аргументи за изневярата, в това число и неналичието на внимание. Определящият фактор обаче си остава сексът.
С времето връзките сред съпрузите стават скучни и даже ролевите игри стопират да им носят наслаждение. Мъжете доста бързо привикват с партньорките си и стопират да им вършат похвали и да задоволяват желанията им. А любовникът постоянно се стреми да угоди на обичаната си. Освен това, романтиката постоянно е приятна.
Общуването също е една от аргументите, които карат обвързаните дами да погледнат настрана. Приятните срещи с приятелки не могат да заменят удоволствието, което носи общуването с един мъж. Вкъщи диалозите постоянно се въртят към проблеми, а диалог за обичана книга или просто да поговорите на разнообразни тематики съвсем не се получава. Ако търсите някой, с който да поговорите по други тематики, които са значими за вас, той би трябвало да на вашето интелектуално равнище. Само тогава и на двамата ще ви е забавно, само че може и да се влюбите…
Смачканото самочувствие също може да подтикне една жена към невярност. С годините сватбен живот дамата не помни за себе си и живее единствено поради фамилията си. А появяването на любовника я кара да си спомни за младостта и да намерения за себе си.
Време е да обобщим: дами, девойки, помнете! Ако към този момент сте се омъжили и имате деца, не значи, че сте заточени в манастир и единствените ви отговорности се свеждат до прането, чистенето, готвенето и бърсането на сополи. Не си заслужава непрестанно да тормозите мъжа си и да го молите за милувки и обич. Обичайте се и в случай че нещо не ви устройва, не си мълчете и не се лишавайте от удоволствия.
Преди да започнете нова връзка, е добре да помислите. Може просто да се постанова да поговорите със законната си половинка и да разрешите всички проблеми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР