Темата за гледането на порно продължава да провокира дебати и

...
Темата за гледането на порно продължава да провокира дебати и
Коментари Харесай

Здравословно ли е да гледате порно заедно?

Темата за гледането на порно продължава да предизвика диспути и спорни мнения. Скорошно изследване на тематика „ Щастлив и здравословен полов сватбен живот “ се пробва да разпознава какви са половите трендове в живота на фамилните хора. От него излиза наяве, че 26% от участвалите „ четат дружно еротика “, до момента в който 23 % гледат порно дружно с колегата си. Здравословно ли е това за връзката или може да има отрицателно деяние върху интимния ви живот?

Какво тъкмо гледате
„ Порно “ е много изчерпателен термин и може да бъде съотнесен към куп неща. От една страна актуалното порно е все по-реалистично с по-естествени женски форми и придвижвания. Това може да е потребно за двойките, защото няма да надвишава доста упованията им. Ако обаче гледат порно с култове и то се нрави повече на единия, в сравнение с другия, може да докара до различия и кавги, защото двамата сътрудници към този момент ще се възбуждат от разнообразни неща.

Повод за диалози
Доста двойки намират тематиката за секса за табу и не си споделят какво и по какъв начин им харесва. Гледайки порно дружно, може да оставят задръжките и терзанията встрани и да споделят най-сетне какво ги тормози или какво биха желали да опитат.

Идеи
Гледането на порно е нож с две остриета, тъй като може да вкара налудничави хрумвания в нечия глава. Казано по различен метод, някой от сътрудниците може да пожелае да придвижи видяното в спалнята, а това по никакъв начин да не се хареса на половинката.

Себепознание
Ако гледате порно в компанията на обичания и той реши да боготвори тялото ви, въодушевен от екрана, това може да ви помогне да приемете тялото и сексуалността си по различен метод и да разсъните „ тигрицата “ в себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР