Темата приключи, ще бъде поискана оставката и на шефа на

...
Темата приключи, ще бъде поискана оставката и на шефа на
Коментари Харесай

Пеевски: Темата НЗОК приключи, процедурата за нов шеф и зам.-шеф започва наново

" Темата завърши, ще бъде поискана оставката и на шефа на Касата, и на зам.-шефа ѝ, и ще тръгне процедурата отначало по нов правилник ", съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание за напрежението към избора на подуправител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), представен от Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че представители на Движение за права и свободи също са участвали на диалога през днешния ден сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и министъра на финансите Асен Василев по тематиката.

" Разумно е да се направи този правилник в партиите, които поддържат държавното управление и конституционното болшинство, ще участваме в това нещо ”, сподели Пеевски. Той посочи, че ще вземат участие в регламента, който визира конституционното болшинство и регулаторите. " В ръководството, изпълнителната власт няма да се включваме нито на равнище министри, нито на зам.-министри ”, съобщи Пеевски. В отговор на въпрос той сподели, че ще имат хора в регулаторите, както имат представител в Българска народна банка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР