Телевизорът в дома ни отдавна не е просто някакво устройство,

...
Телевизорът в дома ни отдавна не е просто някакво устройство,
Коментари Харесай

Телевизорите на бъдещето внасят у дома технологии, уют и световно изкуство

Телевизорът в дома ни от дълго време не е просто някакво устройство, на което би трябвало да му намерим място, без много-много да пречи на останалите ни движимости. Напротив – в последните години тв приемниците се трансформират в част от обзавеждането и от ден на ден хора се преценяват с характерностите им, тъй че да паснат както на желанията ни, по този начин и на особеностите на дома ни.

Това обаче също към този момент не е задоволително – според от личните ни занимания, ни се желае тв приемникът да ни дава повече... само че какво може да е това „ повече “? Повече мобилни услуги, или може би някаква дизайнерска добавена стойност, тъй като си падаме по красивия интериор, а за какво не и нещо в посока на международното изкуство – с цел да задоволи високите ни естетически условия? Ето в такива моменти разбираме какъв брой е хубаво, когато някой отгатва мислите и желанията ни и ги трансформира в действителност, а защото в тази ситуация това са Samsung Electronics Co., можем да сме сигурни, че ще получим същински шедьоври.

Преди броени седмици южнокорейската компания показа в Малта новите си телевизионни устройства, измежду които и серията Lifestyle тв приемници с безусловно смайващи характерности, които задоволяват потребностите на всеки по отношение на ползите, работата и заниманията му.

Ако сте считали, че функционалността на един тв приемник е просто да предава красива картина, то тази серия на Samsung ще ви потвърди какъв брой по-динамични и интуитивни са устройствата от ново потомство.

 самсунг Samsung

Може би сте от дамите, които са луди по високите технологии, обичате всевъзможни джаджи и желаете от устройствата, които ползвате, да ви дават максимума от себе си? Тогава за вас е революционният модел The Sero (от южнокорейски - „ отвесен “), който – дръжте се! - може самичък да се завърта хоризонтално или отвесно - тъкмо като гледаме наличие и на смарт телефон, освен това даже и в дребни пространства.

С него можете да се наслаждавате на разнообразно наличие, да сменяте ориентацията на екрана, следвайки тази на обвързвания с тв приемника смарт телефон, да преглеждате обществените мрежи и да гледате телевизия, естествено. Съдържание от YouTube, ваши лични видеоклипове, фотоси и какво ли още не – всички те могат да бъдат гледани на високотехнологичния модел The Sero, който идва с съвременен дизайн, отговарящ на желанията на милениал и Z поколението. Тийнейджърите у дома сигурно ще го оценят високо!

 самсунг Samsung

Нека се фокусираме и към тези от вас, които са по-претенциозни към интериора, имат мощно изразен самостоятелен жанр, който се отразява и на обзавеждането и биха желали тв приемникът у дома да е бонус към него. Дизайнерският модел The Serif е тъкмо за вас! Предлаган в три размера - 43, 49 и 55-инча, и в два цвята - Cloud White и Cotton Blue, The Serif неслучайно е приет за новаторски продуктов дизайн на тазгодишния знаменит интернационален конгрес (iF) Design Awards.

The Serif се вписва идеално във всяко пространство, има характерностите на мебел - може просто да бъде подложен на рафта! Моделът е създаден от парижкото дизайнерско студио Ronan&Erwan Bouroullec и се отличава с екран със объл борд и цялостен панел без никакви разграничителни линии. Красотата и изисканият му дизайн обаче надалеч не са единствените му преимущества, тъй като и този модел идва с първокачествен тон и картина, и редица високотехнологични функционалности.

И най-после, за десерт, е черешката на тортата – модела The Frame, същинската приятност за ценителите на хубостта и международното изкуство. Към съществуващите размери на екрана Samsung са добавили в този модел още два – 32- и 75-инчови модели. The Frame e същинска привилегия за всеки дом, защото го трансформира в място, където изкуството среща технологиите и дава добавена стойност на преживяването във всеки миг – даже и когато е изключен. Моделът е със сменяема рамка съгласно желанията и интериора ви, два типа слагане – стойка No Gap и Studio стойка под формата на триножник-статив.

 самсунг Samsung

Най-впечатляващата функционалност на модела обаче е Art Mode който употребява новата Dual Led технология на екрана, която ви дава опция да се наслаждавате на мостри на изобразителното и фотографското изкуство в личния си дом. Благодарение на виртуалния Art Store на Samsung имате достъп до повече от 1200 цифровизирани произведение на изкуството от сбирките на международни музеи и организации като да вземем за пример Прадо, Албертина, Ермитажа, Magnum Photos и Lumas. Панелът на тв приемника самичък усъвършенства характерностите на облика, тъй че да подхождат на всяко изображение и по този начин, когато е изключен, тв приемникът ви ще ви води във вашата частна изложба, в която ще се сменят картини на световноизвестни художници – Ван Гог, Клод Моне и доста други. Картината на разнообразни арт изображения, които подхождат на интериора ви, могат да бъдат подсилвани като бляскавост и контрастност с помощта на 6 фото филтъра!

С този модел у дома никой няма да ви се разсърди, в случай че организирате визити от другари и близки – тъкмо като в същинска изложба, само че истината е, че който и от трите да изберете – ще сте на прав път. Защото бъдещето в телевизионните устройства към този момент е не просто хубава картина и първокласен тон, а нещо доста повече – композиция от технологии, дизайн и пригаждане към самостоятелните ни ползи и жанр.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР