Телевизорът отдавна не е просто уред, а активна част от

...
Телевизорът отдавна не е просто уред, а активна част от
Коментари Харесай

3 съвета как да превърнеш телевизора у дома в част от интериора

Телевизорът от дълго време не е просто апарат, а дейна част от интериора. Освен да предлага разнообразни функционалности за членовете на фамилията, той би трябвало да се впише в стила на дома и даже да го усъвършенства. Откриването на баланс сред практичното и естетичното може да се окаже сложна задача. Но с The Frame 2021 от Samsung е по-лесно и прелестно от всеки път.

В днешно време тв приемникът много промени предназначението си и от дълго време не е онази движимост вкъщи, към която се събира цялото семейство. Сега към този момент с негова помощ може да релаксираш, тренираш и даже работиш. Но в това време искаш и да наподобява не просто като черно леке на стената, а да стои естествено като част от интериора на помещението. Затова и доста консуматори търсят освен високи технологии и многообразие от функционалности, а и дизайн, който да не нарушава хармонията в обзавеждането на дома. За да отговори на разнообразните потребности на потребителите, Samsung сътвори специфична серия начин на живот тв приемници , която включва разнообразни оферти. The Sero , който се завърта от хоризонтално във отвесно състояние и работи като естествено продължение на твоя смартфон; The Serif , който се отличава с грациозен и изящен 360-градусов дизайн; The Freestyle – лек и преносим проектор, с който пренасяш зрителното преживяване където пожелаеш; трилазерният проектор The Premiere , с който превръщаш и дома си в същински киносалон; The Terrace – екстериорният смарт тв приемник, който е кадърен да издържи на метеорологичните условия на открито. А в случай че търсиш баланс сред функционалност и хармония и искаш да внесеш артистична нотка вкъщи, ще се влюбиш в.

Преди десетина години бяха настоящи всевъзможните способи да скриеш тв приемника. Днес трендовете са противоположни – тв приемникът към този момент е пълноценна част от декора и обзавеждането. Затова е значимо по какъв начин наподобява и къде и по какъв начин ще бъде позициониран. Ето някои потребни препоръки и насоки за тв приемника вкъщи.

Потърси хармонично решение за дома
Домът не е просто пространство, а леговище. Специално място, в което се нуждаеш от уют и естетика. А всеки предмет би трябвало да има своето място. Домът ти заслужава освен това от тв приемник. Затова от Samsung сътвориха The Frame 2021. Когато е включен, е тв приемник, който ти дава безупречна QLED картина . Когато е изключен, действа като цифрова картина и ти разрешава да се наслаждаваш на хиляди шедьоври на типичен и съвременни художници и фотографи. За да е оптимално покрай дълбочината и типа на същинска картина, The Frame 2021 е с 46% по-плосък екран за по-въздействащ резултат.

 Добави изложение

Едно от най-големите преимущества на The Frame 2021 е опцията да сменяш рамката на тв приемника . Можеш да я избереш в синхрон с интериора и декора на дома. Огромното многообразие ти разрешава да си еластичен – в случай че промениш обзавеждането или преместиш тв приемника в друга стая, можеш да избереш нова по-подходяща рамка. Сменяемата рамка се сглобява елементарно, а обособените детайли пасват толкоз добре, че наподобява като излята.

 рамка samsung

Открий идеалното място за тв приемника
Един от най-трудните въпроси, на които да си отговориш, когато си вземеш нов тв приемник: „ Къде? “. Препоръчително е тв приемникът да е на равнището на очите, когато си седнал, с цел да не се постанова да вдигаш глава. Може да монтираш The Frame 2021 на стената. Благодарение на No Gap Wall Mount той стои компактно до стената, тъкмо като картина и наподобява хармонично, от който и ъгъл да го погледнеш. В случай че не искаш тв приемникът да е на стената, може да избираш сред артистичен статив вид триножник или елегантна стойка за ТВ долап.

 триножник и стойка за долап

Когато избираш място за тв приемника, нормално би трябвало да помислиш и за всички кабели и устройства, които освен събират доста прахуляк, само че и наподобяват грозно. За да ти спестят този проблем, от Samsung сътвориха One Connect Box , с който да свържеш системата от видео игри или кутията на кабелната/ сателитната телевизия. Така ще си спестиш оставянето на показ на всички кабели и устройства. Друго усъвършенстване за феновете на минимализма е кабелът One Invisible Connection . С него използваш един съвсем незабележим кабел, с цел да свържеш своя QLED 4К тв приемник освен с външни устройства, само че и с източника на зареждане. Идеално допълнение към изчистената и елегантна визия на The Frame 2021.

По принцип не трябва да слагаш тв приемник покрай прозорец, с цел да не пречи естествената светлина на картината. Когато избираш място на новия The Frame 2021, няма да се тревожиш за това. Сензорът за бляскавост разпознава равнището на осветеност в стаята и усъвършенства яркостта на картината.

 Добави изложение

Активният гласов усилвател (AVA) усеща фоновия звук и контролира силата и яснотата на разговора. Дори прозорецът в стаята да е необятно отворен в топлите пролетни дни, шумът на града няма да ти пречи да чуваш ясно репликите на героите от обичания си филм.

Прояви креативност с тв приемника
Когато избираш място за тв приемника, остави въображението ти да се развихри. Чудесен метод да впишеш The Frame 2021 в интериора е, като го превърнеш в главен акцент на арт стена. Около него нареждаш други обичани творби на изкуството. Благодарение на богатата сбирка, събрана в приложението Art Store , ще преобразиш своя тв приемник в цифрова картина, която можеш да променяш, съгласно усета и настроението си. Art Store разполага с богата сбирка емблематични картини и съвременни фотографии. С последните актуализации изборът е по-голям, а навигирането в приложението – по-лесно. Така, когато твоят The Frame 2021 е в режим Art Mode , ще се транфсормира в спираща дъха цифрова картина. Акцентът освен на стената, само че и в цялата стая.

 the frame арт стена

Благодарение на опцията за автоматизиран асортимент, The Frame бързо ще научи твоя жанр и усет и ще ти предложи кои произведения да виждаш. Подобрените функционалности, опцията за ъпдейти и информацията за промоции в Art Store подсигуряват, че няма да пропуснеш нищо ново.

The Frame 2021 може да е идеалният център и за фото стена за твоите обичани мемоари. С него получаваш 6 GB място за предпазване . Това са над 1200 фотоси в UHD качество. Представи си обичаните си фотоси на едно място. Всеки път, когато погледнеш към тв приемника, ще виждаш друг спомен. Безброй мотиви за усмивки и прелестни страсти през целия ден. За да тестваш творчеството си, пробвай някой от шестте естетични филтъра, които Art Store предлага . Така ще преобразиш обичаните си фотографии в шедьоври.

Развихри въображението си с. Елегантният дизайн, сменяемите рамки и другите благоприятни условия за позициониране ти разрешават да избереш най-интересния и подобаващ вид, с цел да трансформираш дома си в артистично пространство, което излъчва естетика и успокоение.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР