Телевизията на Слави Трифонов тръгва след местните избори, говори се

...
Телевизията на Слави Трифонов тръгва след местните избори, говори се
Коментари Харесай

Бомба! Вижте кои топ журналисти прилапа Слави Трифонов

Телевизията на Слави Трифонов потегля след локалните избори, приказва се интензивно в медийните среди. Напук на слуховете, че се е отказал, шоуменът към този момент събира екип, в който кани известни публицисти. Сред водещите на стратегии сигурно ще е и Милен Цветков. В екипа му ще е и Миролюба Бенатова, която преди седмица шокира цяла България с новото си амплоа на таксиметров водач.

Предаването на Цветков " Часът на Милен Цветков " бе свалено от Нова телевизия предишното лято. След това се чуха клюки, че Милен има покана от " България он еър ", а около евроизборите той се появяваше по интернет канала на " Демократична България ".

Острият му език обаче е допаднал на Трифонов и Цветков към този момент е част от екипа му, оповестиха осведомени с плана. Очаква се той да води авторско предаване, в което, както нормално, се работи по неговите персонални стандарти. " На този стадий няма какво да ви кажа ", сбит бе Милен Цветков.

В медийните среди се приказва, че Миролюба Бенатова и Генка Шикерова също са поканени от Трифонов в малкия екран му. Те са имали среща с него преди дни, само че не е ясно дали са се договорили. Двете проверяващи журналистки напуснаха Нова тв откакто тя смени собствеността си. След това откриха метод по какъв начин да влязат във фокуса на публичното внимание. Според осведомени, в медиата е поканена и Анна Цолова, само че тя изрично е отказала.

Засега не е ясно по какъв начин тъкмо ще се осъществя телевизионният план на Слави Трифонов. Още в самото начало след оповестяването му се чу слух, че той ще купува " Евроком ", който обаче към момента не е доказан. Шефовете на малкия екран признаха, че са водили договаряния, само че до договорка не се е стигнало. Впоследствие в. " Капитал " разкри, че най-вероятно Слави ще откупи медийно време от TV 1 - кабеларката на Румен Ковачев, само че и това към момента не е доказано публично, приключва " Лупа ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР